Přejít na obsah

Norotos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

404 zobrazení profilu

Oznámení Norotos

  1. To ne, homokyneticky kloub cvaka pravidelně tohle je úplné jiný zvuk. Navíc poloosy naprosto pevné bez vůle, manžety taky jak nové.
  2. Mi to dělá v levo a hlavně v rejdu na jakoukoliv stranu. Už jsem smíření že v autoryzaku udělám celou nápravu, tohle je poslední pokud zeptat se na fóru než, zbytečně vyhodit 30k Mě ten zvuk leze na nervy.
  3. Zdravím bando, potřebuji pomoc. Už to řeším měsíc a nemůžu na nic přijít. V autorizaku bylo auto 2x na nic nepřišli, byl jsem i na STK na vytrasakach a taky nic. Na nerovnostech jen při nízkých rychlostech do 20km/h a nebo při hledání místa na parkovišti při zatáčení mi něco klepe na levé straně podvozku. Ještě jeden poznatek dělá to když je venkovní teplota minimálně plus 8 a více. Pod 8 jen občas když je kolem 0 tak vůbec. Auto má najeto 61k octavia 3 fl rs 245. Napadá někoho nějaký nápad po čem jít? Přikládám odkaz na zaznam toho zvuku . https://youtu.be/GF3vMa164OM?si=B7hddbb-wK9fehLJ
  4. Je tam 7 kvaltova mokrá dq381.
  5. Zdravím, jdu si pro radu nebo tip na co se mám připravit. Mám Octavii 3 rs 245 najeto 50 000km. Dsg v režimu sport v zahřátem stavu při dobrzdovani ze 4tky na 3jku celkem dost skubne. Popsal bych to jako když s manuálem rychle pustím spojku. Když auto nechám doplachtit bez brzd tak preradi ze 4 na 3 skoro bez škubnuti, úplně nepatrně. Napadá někoho co šlo do kopru? Do servisu jsem objednaný ale až na 11.7. Dík za tipy.
  6. Čau pánové a dámy, Potřeboval bych aktualizovat Columbuse ale samotný se do toho poustet nebudu je tady nekdo zkušený kdo by to dovedl nejlépe moravskoslezský kraj.
  7. Muzu ale video zkresluje z toho moc nepoznáš.... Zvuk huceni piskani neco mezy.
  8. Zdravim všechny ve spolek, potřebuju vas nazor.... koupil jsem OII 2008 1.9tdi pd najeto 154 000km od včera mi po zahrati motoru na provozní teplotu zacal piskat jak trolejbus 3 prevodovy stupen ale jen při zaberu jinak tichucko. Jaké jsou vaše nazory ? olej? ložisko? sinchron?
×
×
  • Vytvořit nový...