Norotos Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Zdravím bando, potřebuji pomoc. Už to řeším měsíc a nemůžu na nic přijít. V autorizaku bylo auto 2x na nic nepřišli, byl jsem i na STK na vytrasakach a taky nic. Na nerovnostech jen při nízkých rychlostech do 20km/h a nebo při hledání místa na parkovišti při zatáčení mi něco klepe na levé straně podvozku. Ještě jeden poznatek dělá to když je venkovní teplota minimálně plus 8 a více. Pod 8 jen občas když je kolem 0 tak vůbec. Auto má najeto 61k octavia 3 fl rs 245. Napadá někoho nějaký nápad po čem jít? Přikládám odkaz na zaznam toho zvuku . https://youtu.be/GF3vMa164OM?si=B7hddbb-wK9fehLJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Na OII mi něco podobného na pravé straně dělala tyčka stabilizátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norotos Vloženo 29. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Mi to dělá v levo a hlavně v rejdu na jakoukoliv stranu. Už jsem smíření že v autoryzaku udělám celou nápravu, tohle je poslední pokud zeptat se na fóru než, zbytečně vyhodit 30k Mě ten zvuk leze na nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Jestli to klape v rejdu, nebude to poloosa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norotos Vloženo 30. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 To ne, homokyneticky kloub cvaka pravidelně tohle je úplné jiný zvuk. Navíc poloosy naprosto pevné bez vůle, manžety taky jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 23. Duben 2024 Sdílet Vloženo 23. Duben 2024 Dělá mi to samé, z pravé strany.. dnes návštěva STK na rumplovače a nic se nenašlo. Stejné chování s teplotou pozoruju též. Na té STK to odhadují na horní uložení tlumiče. Kdybys pokročil, dej vědět pls. Nemám sice RS, ale asi to bude stejný.. O3 FL 1.4TSI. 88tis najeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzenda7 Vloženo 18. Květen 2024 Sdílet Vloženo 18. Květen 2024 (editace) Jak si pokročil s diagnózou? Za mě gumy stabilizátoru, prý nejdou vyměnit, jen celý stabík. Editováno: 18. Květen 2024, autor: dzenda7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.