Andrej Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Zdravím může mi někdo poskytnout délku servomotoru pátých dveří KAMIQ a KAROQ. Je možné servomotory z KAROQ použít na KAMIQ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Pokud jsem dobře hledal v katalozích ND tak servo motory kamiq a karoq jsou stejné. mají stejné číslo dílu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Myslím, že měl na mysli elektrický servomotory co zvedají dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 19. Ledna Autor Sdílet Vloženo 19. Ledna Jo vzpěry co zvedají páté dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Jsou jiný jak modelově tak i rokem. Takže si nemyslím, že by šly zaměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna Treba znama vec, ale nekde jsem si vsiml, ze od urciteho roku, jde kabel jen k jedne vzpere, tak to taha asi jen jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.