jabdusko13 Vloženo 21. leden 2024 Sdílet Vloženo 21. leden 2024 (editace) Ahojte mam octavii neoriginal radio s androidem 11 . Mam taky problem ze mi zacalo pisat plna pamet a zacalo mi blokovat obrzovku nevedel som uvolnit miesto lebo stale mi vyhadzovalo hlasku plna pamet . Od dnes sa radio nespusti vobec len svieti napis android nepomaha ani tlacitko reset . Chcem vas poprosit je daky sposob ako pripojim radio k notebooku a vymazem pamet ? Radio ma usb kabel kde viem vlozit usb ale kupil som si aj usb kabel kde na obidvoch koncoch je usb ale radio mi notebook nenajde . A ked pripojim telefon adroid prostrednictvom kabla tak mi len nabija telefon . Je daky program na mobil kde by som vymazal pamet v radii ? dakujem za rady a pomoc Editováno: 21. leden 2024, autor: Pawouk Upraven název tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2024 Sdílet Vloženo 21. leden 2024 Název tématu "jabdusko" ti přijde normální? A v souladu s pravidly fóra? Uprav to, jinak to tady bude smazáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabdusko13 Vloženo 21. leden 2024 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2024 Pane Pawouk omlovam se sem tu novy stane sa . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. leden 2024 Sdílet Vloženo 21. leden 2024 A co má být? Slovo "pomoc" také nepatří do názvu tématu. To jsem smazal a název upravil. Nechápu, co je na tom složitého. Navíc jsi ani nenapsal, jaký konkrétní typ rádia to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.