marekja Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna ahoj, vylomil se mi vodič svislé středové lamely v jednom ze středových výdechů topení (5E0820951C). opravit to asi nepůjde, viz video, takže bych koupil nový.. ale uměl byste někdo poradit, jak to celé z té palubovky dostat ven, prosím? IMG_4888.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna (editace) Zkusil bych vytahnout budiky jestli tam bude skvira k vydechu a tlacit zevnitr ven, pokud to takhle nepujde tak demontovat display infotaimentu a odtamtud pristup urcite bude, pro demontaz jsou ale potreba specialni pripravky. Editováno: 24. Ledna, autor: ExecutedDonut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekja Vloženo 25. Ledna Autor Sdílet Vloženo 25. Ledna díky moc, zkusím to nafotit, až to budu dělat, ať jsem taky trochu k užitku přípravek na display jsem našel v jiném vlákně a odkaz na něj byl sem: https://www.gsmcentrum.cz/klic-pro-demontaz-radia-audi-ford-mercedes-vw, tak ať to máme pohromadě jen jsem v těch nově uploadovaných dílenských příručkách od wirera nenašel, jak s tím připravkem pak ten display vyndat. přijde mi, že tam chybí PDFko "Komunikace". a ten odkaz na uloz.to, co jsi dával ty, pawouku, tak samozřejmě už nefunguje 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna Bohužel, uložto je KO. Nicméně DP je k dispozici zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekja Vloženo 25. Ledna Autor Sdílet Vloženo 25. Ledna jop, díky, to jsem právě stáhnul a DP pro infotainment jsem v těch složkách nenašel. podle odkazu v tvých screenshotech by to mělo být něco jako "DP komunikace" navíc screenshot od tebe výše je z verze klima/topení 12.2018 a ten odkaz od wirera obsahuje trochu starší verzi 07.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna D4B808D0E27-Komunikace.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekja Vloženo 25. Ledna Autor Sdílet Vloženo 25. Ledna paráda, je to tam, díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna DP Komunikace je pod vlastna diagnostika aj u mna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.