marfan Vloženo 25. Ledna Sdílet Vloženo 25. Ledna zdravím, vyskytol sa mi problém, že mi nestmieva spätné. Na interierovom spätnom nesvieti ani zelená ledka. Vedeli by ste poradiť v čom môže byť problém ?? Či už akú poistku hladať, ktorá by to bola alebo cez diagnostiku v ktorej RJ to pozrieť. Vopred diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 27. Ledna Sdílet Vloženo 27. Ledna (editace) Mas to zapnute? Nevypol si to nahodou omylom? Mala by to byt poistka 34 Editováno: 27. Ledna, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 4. Února Autor Sdílet Vloženo 4. Února Pozrel som poistku a tá je OK. Chvílu mi to fungovalo správne ale znova to nejde. Ešte nejaký typ čo by to mohlo byť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Tak skus skontrolovat kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Este mozes zhodit sklicko, ci nemas poskodeny/zateceny konektor priamo v spatakoch 🤷 ale to by bola skor chyba iba jedneho asi. Teda ak nie je podmienka mat obe stmievatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Února Autor Sdílet Vloženo 10. Února Idem to pozrieť, jedno mám menené rok dozadu komplet tak či náhodou neni rozpojené. Ale správa sa to divno. Tá LEDka na vnutornom spätnom svieti úplne troška. Rozmýšlam či tam neni zlá kostra alebo čo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února Ja uz mam novsi rocnik, vnutorne spatne nema ani tlacidlo, ani ziadnu ledku pre indikaciu. tak neviem posudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 10. Února Autor Sdílet Vloženo 10. Února Tak pozrel som tie vonkajsie spatne a vsetko ok. Mal som aj rozobrate vnutorne ale nenasiel som ziadny problem este pomeram ci tam ide napajanie ked tak slabo svieti ta Ledka. mam doma este dve auta s tymto spatnym tak skusim vymenit a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.