Ihnaja Vloženo 23. Února Sdílet Vloženo 23. Února Dobrý den, potřebuji poradit. Mám Octavii 1 1.6MPI 1U5, rok 2004. Měl jsem problém s tím, že mi brzdová světla zůstávala pořád zapnutá a při spuštění pravého blinkru jsem přišel o výkon motoru, blinkr byl splašený a blikal tím stylem, že mi blikal lehce pravý zadní blink a střídal se s blikáním pravého brzdového. Když jedu bez světel, tak blinkry oba dva fungují bez problému. -zkontroloval a vyměnil špatné žárovky -vyměnil jsem tedy spínač brzdových světel -> vůbec se problém neopravil. Brzdovky pořád svítí, pravý blink blbne a rychle bliká(levý je 100% OK) -vytáhl jsem pojistku směrových světel, zasunul ji zpět a ejhle, problém se změnil -> už nebliká pravý blink splašeně, neztrácím výkon motoru po zapnutí pravého blinkru ale problém není 100% vyřešen. -> když totiž potřebuji dobrzdit a zrovna mám zaplý ten blink, tak se to opět splaší. Pustím brzdu a je to OK. Nicméně jak jsem psal, spínač jsem vyměnil. Teď už tedy problém není tak velký, jelikož můžu jezdit a nesvítí mi neustále brzdovky, nicméně je potřeba to nějak dořešit a už nevím, po čem jít. Měl jsem to na diagnostice a neukázalo to nic. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.