Makas1 Vloženo 25. Únor 2024 Sdílet Vloženo 25. Únor 2024 (editace) Zdravim mám Superb 2 a neviem sa dostať do menu palubného počítača na prístrojovej doske svieti mi tam len dojazd a neviem to prepnúť tlačítka na volante fungujú správne.. ďakujem za každú radu 🙂 Editováno: 25. Únor 2024, autor: Makas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 25. Únor 2024 Sdílet Vloženo 25. Únor 2024 Máš v menu budíků nastavený všechny položky k zobrazení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makas1 Vloženo 25. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2024 (editace) Práveže nie mám tam len dojazd a nejde mi nič prepínať.jedine ked tam mám menu telefónu tam mi funguje všetko .Chýba mi tam celé menu palubného počítača Editováno: 25. Únor 2024, autor: Makas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 26. Únor 2024 Sdílet Vloženo 26. Únor 2024 Tlačítko zpět a pravé kolečko na volantu normálně funguje? Pro jistotu, ovládáš to správně? Viz příloha. Měl by jsi tam mít menu ,,Údaje MDF", kde si zvolíš, co zobrazit. Jestli to tam není, tak bude problém asi v kódování. Zkusit dát budíky do továrního nastavení volbou Factory setting (Tovární nast.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makas1 Vloženo 26. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2024 Áno tlačítka fungujú normálne keď tam mám menu telefónu tam mi ide rolovať potvrdzovať aj ísť naspäť bez problémov problém mám v Tom že mi tam zmizlo celé menu palubného počítača svieti mi tam len dojazd .údaje MDF nastavenia a ostatné mi neukazuje celé mi to zmizlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 27. Únor 2024 Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 i když daš MDF a zmáčkneš D tak se to neotevře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makas1 Vloženo 27. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2024 Nemám to tam iba dojazd mi tam svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makas1 Vloženo 28. Únor 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2024 VID_20240228_180654.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.