KEDARBOBRY Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Ahoj, mám manuál 6st, potřebuji vyměnit hlavici řadící páky, loupou se mi chromy, není to jen otázka vzhledu, je to ostré jako žiletka a nebezpečné. Loupe se to jednak na horním okraji ale také na sponě která drží koženou manžetu. Nevím která hlavice na Superba 3 pasuje ? Nemůžu ji nikde najít .... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 3V1711113A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUPE_RB Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 (editace) PLAKETKY Editováno: 7. Duben 2020, autor: SUPE_RB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KEDARBOBRY Vloženo 12. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2020 díky chlapi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sink Vloženo 26. Února Sdílet Vloženo 26. Února Ahoj, Začala se mi odloupávat chrom rámeček na plaketce řadící páky a i sama hlavice je už trochu odřená. Poraďte jak vyměnit..mám manuál. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února Napriklad podobne ako na O3 https://wirer.sk/o3_radiaca-calunenie/ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.