NOS Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 uvažuji o sportovních pružinách cca -4 cm má stím někdo zkušenost jelikož tam nechám stávající tlumiče tak kdyžtak pisnite skušenosti dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Na mých stránkách jsem první zkušenosti napsal tak tam koukni. http://combimafie.wz.cz > úpravy > sportovní pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Měl bych dotaz..dám ho sem ač se přímo netýka rady s výběrem pružin, protože vláken na téma pružiny je tu až až Měnil někdo sám pružiny ?? Jeslti ano tak jaké s tím máte zkušenosti, jak je to náročné??..teoreticky bych měl mít vše potřebné a rád bych se do toho pustil sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Měl bych dotaz..dám ho sem ač se přímo netýka rady s výběrem pružin, protože vláken na téma pružiny je tu až až Měnil někdo sám pružiny ?? Jeslti ano tak jaké s tím máte zkušenosti, jak je to náročné??..teoreticky bych měl mít vše potřebné a rád bych se do toho pustil sám mě to dycky dělal kámoš v dílně s mojí asistencí, takže teď už bych si na to asi troufnul sám, neni to složitý když člověk ví kam šáhnout řekl bych ale že je lepší to prdnout celí na zvedák, dá se ktomu líp dostat a je to rychlejc(neřikám, že na heveru to nejde) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) 2kláca:Tak to jsi mě potěšil....no zvedák sice samo nemám ale mohl bych si pujčit aspoň pořádny hever i když nevím jeslti by mi to pomohlo protože bych zvedl vždy jen celou levou nebo pravou stranu...zítra bych si skočil pro stahováky a asi se do toho pustím...když mužu tak si raději vše udělám sám...Navíc jsem se byl dnes jen tak zkusmo zeptat do servisu (upozorňuji,že to nebyl origo Škoda) kolik by stálo prohození pružin a když mi bylo řečeno,že do "dvojky" by jsme se snad vešly tak jsem se zasmál Nejraději bych se tedy do toho pustil sám jen mě lehce odrazuji názory jako třeba,že se musí sundat kotouče a třmeny nebo abych si nerozhodil geošku.... atp.. co myslíte? Editováno: 22. leden 2007, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kotouce a trmeny sundavat nemusis, ale tu geosku si nejspis rozdis tim, ze to klesne dolu, aspon u oplu jsem to musel nechat premerit=)Zadek si udelas levou zadni, pera jsou mimo tlumice, jen jen stanes a vymenis za druhe.S predkem se trosku zdrzis, moc se tomu tlumici z te tehlice nechce, sezen si nejakou vetsi paku na jeji mirne roztahnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 pružiny jsou na zvedáku idělaný během hodiny... možná i rychleji... ale já to dělal na novým autě takže nic nebylo rezatý ani zatuhlý ani nijak hnusný... a na novou pružinu jsem nepotřeboval stahovák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 2kláca:Tak to jsi mě potěšil....no zvedák sice samo nemám ale mohl bych si pujčit aspoň pořádny hever i když nevím jeslti by mi to pomohlo protože bych zvedl vždy jen celou levou nebo pravou stranu...zítra bych si skočil pro stahováky a asi se do toho pustím...když mužu tak si raději vše udělám sám...Navíc jsem se byl dnes jen tak zkusmo zeptat do servisu (upozorňuji,že to nebyl origo Škoda) kolik by stálo prohození pružin a když mi bylo řečeno,že do "dvojky" by jsme se snad vešly tak jsem se zasmál Nejraději bych se tedy do toho pustil sám jen mě lehce odrazuji názory jako třeba,že se musí sundat kotouče a třmeny nebo abych si nerozhodil geošku.... atp.. co myslíte? Dvojka mi připadne normální ... jsou to tak 3-4 hodiny práce + geometrie. Pokud si to chceš dělat sám, klidně můžeš.. je tam pár úskalí, ale nic, co není neřešitelného. Dá se to udělat bez dílny, ale lepší je mít zvedák a alespoň základní vybavení. Za jedno odpoledne, pokud všechno půjde v pořádku, se to dá zvládnout. Pak už záleží, jestli si necháš udělat geometrii laserovou nebo klasickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Dvojka mi připadne normální ... Mě to stálo 1000,- Autodílna Praha Cholupice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Dvojka mi připadne normální ... Mě to stálo 1000,- Autodílna Praha Cholupice A ta geometrie byla klasická, nebo laserová ? .. protože, pokud byla laserová, tak to řekni rovnou - za tu cenu, na Prahu úplně ideál. Tohlůe je třeba informace. která by zajímala i Luga. Lugo - alespoń už víš, kam máš jet... vymění ti tam pružiny, udělají geometrii a skoro níc za to nechtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A druhou tisícovku projezdí na benzínu z Brna do Prahy a zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Kluci tak to se omlouvám ale to jsme se nepochopili já dal 1000,- jen za výměnu pružin bez geometrie ta v tom započítaná není sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Ale i tak to neni na Prahu spatna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Jiří Procházka Alfa auto - půjčovna a autoservis Kontaktní údaje: Hrazanská 121 143 00 Praha-Cholupice Telefon: +420 241 910 338 Fax: +420 241 910 712 E-mail: info@alfa-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 2:Bohušu dobrý Jinak si skoro myslím, že v té ceně do dvou tisíc nebyla zahrnuta geometrie...nepadla o tom ani zmínka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 2:Bohušu dobrý Jinak si skoro myslím, že v té ceně do dvou tisíc nebyla zahrnuta geometrie...nepadla o tom ani zmínka... já kdysy když sem nechával měnit první pérka(v jinym servisu než škoda), tak sem dával litr bez geošky, geošku dělám v barumu kolem 600,- lejzr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 me prvni perka menili za 2000 nez geosky :-(( joo to uz je par let zpet ted posledne uz jsem platil 1000 :-) jinak vyber podvozku na fabku je ted paradni, komplet podvozek se da sehnaqt uz za nakejch 7 tis a stelovak za 13,5 to je parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 to teda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo koukal jsem je to bomba... jenom ty peníze mít... Třeba weitec var.2 tuhost výška jde za nějakých 20... a prej je to potom svezeníčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 mimochodem geometrii dělám tyčí... v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Mam otazku este len zacinam... ked davam pruziny je potrebne spravit geometriu?? Diki kluci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 měl bys... každým snížením se mnění odklon a i sbíhavost... odklon jde nastavit taky ale je to zbytečný... aspon to líp pojede a v zatáčkách to bude líp sedět... ovšem sjedou se rychleji vnitřky gum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 mimochodem geometrii dělám tyčí... v pohodě... to sem viděl na tvejch gumách jak vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Lewis: diki .... a mas super karu...mam doma casopis s tvojou karov.... dobru ju mas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 mimochodem geometrii dělám tyčí... v pohodě... to sem viděl na tvejch gumách jak vpohodě to bylo předtím než jsem to udělal... ted je to už vše v pohodě... mám zimáky a dneska konečně vyzkoušel a je to fajn guma... Pirelli W210 snowsport... (nebo wintersport???) ted nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.