Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás... potreboval by som od vás radu nakoľko sa už dlho trápim s týmto problémom a zatiaľ stále nie je vyriešený... Mám Škodu Fabiu II Facelift 1.6 TDi CR 55kw (kod motora CAYA) a je tam takýto problém: Auto ide v nižších rýchlostiach úplne OK (0-50 cca) ale keď zaradím do 4/5 pr. stupna pri rychlosti od 65+ km/h, auto zacne dosť nepríjemne vibrovať/chvieť (vibráciu/chvenie cítiť najintenzívnejšie na mieste spolujazdca v predu a ide do karosérie). DEJE SA TO AJ PRI VYRADENEJ RÝCHLOSTI. V aute bolo vymenené na prednej náprave skoro všetko čo bolo možné... Boli tam menené ložiská s nábojom na obidvoch kolesách, brzdove strmene na obidvoch stranách, taktiez platničky, brzdové kotúče, obidve predné pneumatiky za nové, obidve celé poloosy, všetky silentbloky, tyčky stabilizátora a riadenia, valčeky v strmeňoch (+ celá sada), tlmiče boli kontrolované a sú OK a ešte je tam nová prevodovka. Pred pár dňami som zodvihol auto a skúsil ako sa točia kolesá. Ľavé koleso sa krúti úplne bez odporu, ale PRAVÉ má celkom silný odpor (je pribrzdené), no a taktiež po jazde keď skontrolujem v akom stave sú kolesá, tak PRAVÉ koleso má o niekoľko desiatok °C vyššiu teplotu... Bol by som veľmi rád ak by mi niekto vedel s týmto problémom poradiť, pretože auto bolo pri viacerých mechanikoch a ani oni nevedeli co môže byť vo veci. Dokonca bolo aj v autorizáku a tam povedali že by to mohli byť vstreky, ale nechce sa mi tomu veriť keďže auto vibruje aj keď je vyradená rýchlosť/ neutrál. Ďakujem za odpovede a rady...

• 9 měsíců později...

Niečo nové? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.