Luke_TDI Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Kam s minusovy kablem? Mam v planu ho chytit normalne na kostru v kufru ale kolega mi rika ze jsme prej upad ze to musi na baterku a tak se ptam jake s tim mate zkusenosti??? Dle mych ele. znalosti kdyz ji dam na kostru v kufru to nemuze delat zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Problém to sice dělat může ale pokud bude kostra kvalitní je to nepravděpodobné. Nikdy netahám kostru k baterce. Ukostři to na masivní šroub (upevnění sedaček, pásů atd.), protáhni závity, promaž je nějakým kontaktním prostředkem a pořádně utáhni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Divil bych se, kdyby to delalo problem. Kdyz pripojis minus na kostrici bod, tak by to melo byt ok. Zajimalo by me, co by to melo delat za problemy, kdyz se to neuchyti na baterii? Vzdyt minus pol baterie je chycenej na kostru, takze kostra jen prodluzuje tento minus pol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Kolega upad, ne ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Vsude v aute jsou kostrici body - a jinak kabelaz v aute je odrusena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 no co já vím, tak odrušit hofi není zrovna sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 28. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Kuci diky za rady ale uz to mam hotove. Koukal jsem zde vecer ale nebyla tu zadna odpoved a dneska jsem se zde uz nedostal. Akorat jste me utvrdili ze jsem udelal dobre. Kostru jsem hodil normalne na ten sroub co drzi zadni naraznik a na dosedaci plose jsem zbrousil lak at to ma kontakt a pak jsem si zmeril jestli je mezi poly 12V a kdyz bylo hodil jsem to tam. Jinak hraje to uplne perfektne jsem z toho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 jj, přesně tak to mám ukostřený i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Mam to ze zdroje "jedna baba povidala" takze to berte z rezervou. I kdyz jsem elektrikar tak tomu stejne moc neverim. Ale neco na tom zrejme bude. Kdosi jednou rekl, ze bodove svary, kteryma je cela kastle svarena maji nejakou proudovou "nostnost". Je jich tam sice hodne, ale jsou docela daleko od sebe. Kazdy bod ma svuj prechodovy odpor. Pretezovani techto malych bodu vysokym proudem, pry vede k jejich pomale korozi a casem by se mohlo stat ze ten bod proste povoli. Proto se doporucuje u vykonnejsich zesilovacu tahat napajeni primo z baterky. U slova vykonnejsich byla v zavorce hodnota 200W. Takze asi do 200W je to v cajku. Ale jak rikam moc tomu sam neverim. Ja mam 4x100W zesilovac ukostreny 5-kou sroubkem na plechovem pasku v miste kde prava strana kufru prechazi v "kapsu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 každej bod je o průměru cca 7mm jsou cca 10cm od sebe na šířku auta bych řekl cca 15. S ´= pí . d2/4 tj 3,14 . 0,7 /4 = 2,19/4 = 0,54cm2 . 15 (počet bodů) = 8,24 cm2 když si vezmeš tento průřez myslíš že může špatně vodit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 kuwa, to je nějak moc matematiky na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 každej bod je o průměru cca 7mm jsou cca 10cm od sebe na šířku auta bych řekl cca 15.S ´= pí . d2/4 tj 3,14 . 0,7 /4 = 2,19/4 = 0,54cm2 . 15 (počet bodů) = 8,24 cm2 když si vezmeš tento průřez myslíš že může špatně vodit ??? rikam ze tomu moc neverim, ale 1) ty body urcite nemaji 7mm v prumeru pevneho spoje 2) CU neni FE nebo z ceho je kastle ale zatim jsem nemel tu moznost videt utrzeny svar kvuli tomu ze si nekdo ukostril zesilovac na kostru nekde v aute a ne primo na baterii nejdulezitejsi je ze to hraje ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 za celou dobu co se znam s lidma z autohifi sem neslysel neco o tom ze by se to ne mohlo dat normalne jak to maji vsichni myslim ze tady se ted resi blbina.sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 to nejsou blbiny to jsou MEGA piˇ.oviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Nevim, kdo muze doporucovat natazeni kostry k baterce... doporuceni je naprosto opacne, delka kabelu od zesilovace na kostru ma byt co nejkratsi a rozhodne nema presahnout 1 metr. Takze tahat to k baterce a nepresahnout metr, by slo maximalne ve Smartu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.