před 13 hodiny13 hod Audi už do A5 a Q5 dává pátou generaci EA888. Jsem zvědav, kdy se jí dočkáme v Superbu, a to zejména v té nejvýkonnější plánované variantě (tu ještě neprodává ani Audi).Auto.czJe motor Audi EA 888 pořád takový průšvih? Martin Vaculík...Zatímco dříve byly jasnou volbou zájemců o luxusní sedan naftové motory, dnes tomu tak úplně není. V dnešním videu si řekneme, že to není špatně.
před 12 hodiny12 hod @mito7 no bude to nějak poladěná EVO4 (180kW kód motoru: DNPA). Už právě o evo4 jsem četl jako o "state of the art", takže jsem zvědavý na evo5https://www.autoevolution.com/news/examining-the-capable-ea888-evo4-engine-that-powers-the-latest-golf-gti-and-golf-r-172438.htmlconceptcarz.comThe EA888 Evo4 engine: A performance spearpoint sharpened...As an important pioneer in small displacement turbocharging, Volkswagen has continued to evolve the technology with each new engine generation. Volksw...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.