Přejít na obsah

Výměna žárovky blinkru v předním LED světlometu

Alma

Doporučené příspěvky

Měnil už někdo žárovku ?  PWY24W, kod N10776302 stojí  750,- Kč a je to oranžová halogenová žárovka, žádná led. Tak mne docela zarazilo, že nejde tak jednoduše vyměnit. Musí se udělat díra do světla, ale nejvetší sranda je, že není záslepka pro tu vzniklou díru. To je Simply Clever, že to jeden nepochopí.

Schránka 01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vloženo (editace)

Ale jde vyměnit, akorát že je to drobet komplikované. A nevím jestli už existuje ta krytka.

A co stojí na té žárovce tolik peněz taky nechápu.

Sice ne Kamiq ale princip naprosto stejný.

Editováno: , autor: Alma
Odkaz ke komentáři

Dáváš sem odkaz na octavii a řešíš Kamiqa. Na Kamiqa vyměnit nejde (bez poškození světla). V zhledem k tomu, že v etce je pozice žárovky psaná jako součást světla, krytka objednat nejde, tak pochybuji, že ji vyměníš jen tak, aniž by světlo potom fungovalo jak má. Ani v else není postup na výměnu. 

Odkaz ke komentáři

Vloženo (editace)

A díval ses na ten obrázek s DP a kouknul na to video? Jak jsem uvedl výše "princip výměny " je stejný.

Mně osobně je to jedno, jestli to budu někdy řešit tak si poradím, ale nechápu ty "konstruktéry" .

Editováno: , autor: Alma
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...