Alma Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Měnil už někdo žárovku ? PWY24W, kod N10776302 stojí 750,- Kč a je to oranžová halogenová žárovka, žádná led. Tak mne docela zarazilo, že nejde tak jednoduše vyměnit. Musí se udělat díra do světla, ale nejvetší sranda je, že není záslepka pro tu vzniklou díru. To je Simply Clever, že to jeden nepochopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Nejde vyměnit. Pouze celý světlo. A to se vyplatí 😱🤑🤑 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 3. Dubna Autor Sdílet Vloženo 3. Dubna (editace) Ale jde vyměnit, akorát že je to drobet komplikované. A nevím jestli už existuje ta krytka. A co stojí na té žárovce tolik peněz taky nechápu. Sice ne Kamiq ale princip naprosto stejný. Editováno: 3. Dubna, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Dáváš sem odkaz na octavii a řešíš Kamiqa. Na Kamiqa vyměnit nejde (bez poškození světla). V zhledem k tomu, že v etce je pozice žárovky psaná jako součást světla, krytka objednat nejde, tak pochybuji, že ji vyměníš jen tak, aniž by světlo potom fungovalo jak má. Ani v else není postup na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 3. Dubna Autor Sdílet Vloženo 3. Dubna (editace) A díval ses na ten obrázek s DP a kouknul na to video? Jak jsem uvedl výše "princip výměny " je stejný. Mně osobně je to jedno, jestli to budu někdy řešit tak si poradím, ale nechápu ty "konstruktéry" . Editováno: 3. Dubna, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.