Publikováno Duben 5, 20241 r Zdravím, mám S3 Sportline 2019 a rád by som do vozidla nainštaloval túto jednotku https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3v1927238niha-ovladacia-jednotka-s-tlacidlami-skoda-39027.html. Na mojej aktuálnej mám start-stop a mode select. Stači jednotku vymeniť, takzvane plug-n-play alebo musím dodatočne kódovať ? Ďakujem za odpoveď.
Duben 5, 20241 r Skor kable ako kodovanie. Kodovanie mozes akurat dodatocne, ak by si chcel prepinat medzi dvoma rezimami co mas v menu radia
Duben 6, 20241 r Ahoj, tlačítko vypínání ESP jsem taky dodělával. Kódovat se nic nemusí. Musí se natáhnout kabel do jednotky ABS v motoru (pin bych musel dohledat) přes konektor, který je u spolujezdce u nohou na A sloupku. Já jsem měl kabel z jednotky ABS nataženej do toho konektoru, takže stačilo dovézt kabel k tomuto konektoru. Přepínání probíhá pouhým ukostřením. Kdybys chtěl dohledat podrobnosti, tak se ozvi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.