Přejít na obsah

Voda v kufru u rezervy


Doporučené příspěvky

Dobrý den, vezmu to trochu oklikou, tak snad to nebude vadit. Před dvěma měsíci jsem koupil kodiaq 2018 a do dna kufru jsem mezi nárazník a rezervu dal bílou hadru ( kdyby byla někdy potřeba).

Dnes jsem si všiml, že hadra je zespod nasákla něčím modrým. Hadra byla momentálně jen zbarvená a nepřipadala mi mokrá nebo vlhká. Že by tam zůstalo něco nezaschlého od předchozího majitele se mi moc nechce věřit, tak mě leda napadá jestli je možné aby tam nějak občas prosákla voda od ostřikovače zadního skla nebo kamery?

Druhá varianta pod bílou hadrou byla ještě modrá plátěná taška, tak leda že by ta nějakým způsobem pustila barvu skrz přítomnost adblue nebo nafty? Ale to netuším jestli se dolů pod rezervu může dostat. 

 

Ještě doplním že v nárazníku vede nějaký bílý drátek (nevím od čeho) a ten byl viz. foto zbarvený hlavně na levé straně auta. 

 

Díky za názory

 

Kufr.jpg

drát.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak adblue ani nafta by se tam dostat neměla, ty nádrže jsou pod autem a hlavně obojí hodně smrdí, takže to by jsi poznal hned.  Zkus ostřik zadního skla a park.kamery a uvidíš jestli ti někde neprotíká hadička...

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se musím omluvit za zavádějící info. Modrá barva byla způsobena tou modrou plátěnou taškou co na papíru ležela. Strčil sem to pod vodu a pouštělo to brutálně barvu. Takže tam nejspíš z levé strany prosakuje "jen" voda. 

Má někdo zkušenost s tím jak to tam kolem světla zevnitř odstrojit? Tipuju na prosakování kolem těch gumových dorazů nebo ten plastový lem kolem světla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Voda v kufru u rezervy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...