wishgranter042 Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Zdravim Kupil som Superb 360k km, vymenili sa rozvody, 6hran, olejove cerpadlo, vymeneny zotrvacnik, predne loziska, vymena oleja v prevodovke, vyvazenie kolies + digitalna geometria. ciste preradovanie, netrha, plynula jazda v celom rozsahu v skratke pri cca 60-80 kmh a 120-140km/h tiaslo auto ( ako ked su nevyvazene prenumatiky ale tie vis vyssie vyvazene aj geometria OK ) pred cca tyzdnom zacal problem pri cuvani do mierneho kopca z domu auto akoby nevladalo vycuvat a problem pri pridavani v D rezime ze triaslo autom ale len mierne, Skontrolovali sme trysky OK, EGR OK, a atd. robilo to len za studena tzn cca po 5 km prejdenych to prestalo a robili len pri tych 120-140 kmh najzdil som od kupy cca +-3000km vcera som bol na cca 120km jazde, dal som si kavu a isiel dojazd 5km domov. auto ale zacalo znovu triast, akovy nechcelo preradit, motor isiel do otackok a az cca pri 3000+ to preradovalo, celou cestou cca 5km problem ze ak som priaval a dostal na cca 60km/h tak znacne zacalo triast autom-motorom. z toho co som si nastudoval to bude PREVODOVKA ( v skratke ine to nebude ! ) viacmenej som nemal odvahu prdavat viac koli silenjucim vybraciam -riziko poškodenia... otazka znie ze co to moze byt podla popisov, mecahtronika, loziska, spojka, nieco ine ?? Nech viem ci sa oplati davat to na opravu-repas ( 2-3 tyzdne ) alebo radsej kupit jazdenu ( otestovanu ) prevodovku z cca 160k km ? ( +-700 EUR ) tznak ste mali nieco podobne, co bolo pricinou problemu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishgranter042 Vloženo 14. Dubna Autor Sdílet Vloženo 14. Dubna diasgnostika v piatok tzn pred 2 dnami neukazovala ziadnu chyby prevodovky ( poctiva diagnostika !! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishgranter042 Vloženo 15. Dubna Autor Sdílet Vloženo 15. Dubna Maly update, vyzera to tak ze odchadza prevodovkova spojka. pri vymene oleja v prevodovke nebola robena ADAPTACIA ( sw upravy cez PC ) dnes sme spravili adaptaciu a vyzera ze to znacne pomohlo zredukovat neprijemen trasenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wishgranter042 Vloženo 18. Května Autor Sdílet Vloženo 18. Května takze cely problem je z firmware auta ( Dieselgate) po nahrani "stareho" FW problem VYRIESENY, netrebalo nic menit v prevodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.