Martin Ninaj Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna (editace) Stala sa mi taka divna vec a netusim ze co to bolo. Auto som parkoval a normalne otacal, dopredu dozadu. Ked som ale pri druhom-tretom posunuti zabrzdil, brzdovy pedal sa mi prepadol uplne dole, ze nic(akokeby vytiekla komplet brzdova kvapalina), vyskocila mi nejaka cervena hlaska, ktoru si nepamatam, lebo potom hned zmizla, ale bolo tam nieco ze seslapnete brzdovy pedal, a dalej uz neviem. Ked som brzdu zdvihol a stlacil znova, uz to zase vsetko fungovalo normalne a hlaska hned potom zmizla. Netusite co to mohlo byt? superb 3 2.0 tdi 2018 4x4 7st. automat Editováno: 14. Dubna, autor: Martin Ninaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Podle me se jednalo o zasah automatickeho brzdeni pri manevrovani. Pri tom se prave propadne pedal. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 15. Dubna Sdílet Vloženo 15. Dubna Jak píše bojler. Není na škodu přečíst si návod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chio11 Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května (editace) Zdravim Priatelia.Vlastnim Skodu Superb 3 combi treti rok.minulyt rok pravidelna vymena prednych i zadnych brzd vzdy brzdenie bez problemov.tento vikend sa mi ale prvy krat stalo ze pri brzdeni som ucitil jemne poklesnutie pedala. mozno tak 1 cm.najprv to bolo v kolone pri nizsej rychlosti potom v cca 100kmh a naslednom brzdeni pokles.brzdny ucinok sa nijako nezmenil.ziadne hlasenie ako pise pan hore.spravilo to tri krat predtym nikdy odvtedy rovnako.nestretol sa s tym niekto pripadne poradit kde by mohol byt problem?.ako som pisal brzdy su rocne a dobre zabehnute.Ako sa pise ho v teme mne pedal neprepadne ale jemne poklesol.Diagnostika nehlasi ziadny problem,rovnako som pozeral unik kvapaliny nie je ziadny.kedze zalozenie inej aj neduplicitnej temy je tu 8 smrtelny hriech,pisem to sem.vopred dakujem za kazdy nazor ci radu. Editováno: 15. Května, autor: chio11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.