Návštěvník Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 (editace) Najednou z niceho nic nefunguje klima i vnitr ventilator, potom odmraz. zadniho okna, sterace a blinkry. Vse ostatni funguje - zadna varovna kontrolka nesviti ani dobíjení- takze oky - vystrazne, start motora, osvetleni a pod. Zjistil jsem ze odlehcovaci rele funguje - pri startovani zhasinaji svetla jak tlumena tak dalkova takze timto rele to nebude. Pojistky jsou vsechny v poradku jak u baterky - vyndane a ocistene + promazane a vnitrni take oky. Takze prosim poradte, jel jsem z HK 40 km domu bez steracu a vnitr ventilatoru a chumelilo jak prase - nemohl jsem blikat ani vetrat - ani stirat. Zitra si pujcim dilnu a vrhnu se nato. Nemel uz nekdo tento problem? Dekuji vam a pokud nekdo poradi rad se mu odvdecim Editováno: 28. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 asi špatná spínačka každá z těchto věsí má svou pojistku a svou zem takže to nic, ale všechny jsou funkšní až po sepnutí S kontaktu u starčích kousků práaskne celej ten plast a potom jeden z 5 spínaných špatně funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Ktery asi kabl ke spinacce je S kontakt diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 ke spínačce žádný ale od spínačky všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) Vaso das mi prosim na tebe mobil bych radsi pres nej nez pres net dekuji - napis soukromou zpravu diky Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 (editace) panove vsem diky za analyzovani priciny. Byla to povol. matka pod rele - prvni zleva. Dik patri Cosbymu a Vasoj Ahoj Editováno: 29. Prosinec 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.