Přejít na obsah

Zvuk studeného motoru

Bery

Doporučené příspěvky

Nevíš nahodou jake označení maji ložiska? Potřeboval bych ty čísla abych si je moh koupit a hneda je vyměnit.

to zasni lozisko melo oznaceni 203 a podle neho presne mi dala ten samy kus.pak jsem vymenil kazdopadne i ty uhliky komplet. jedine co jsem bohuzel nevymenil bylo to lozisko vepredu jak je remenice.Tam jsem se nedostal jelikoz jsem nemel klic na odmontovani te remenice.Ale delalo to to zadni lozisko.Takze vymeneno vse krom toho predniho loziska, takze snad to vydrzi zas dooost dlouho. Jak jsem ho mel venku tak jsem ho pak rovnou jeste ocistil a natrel stribrenkou.Takze jak novy a je v aute.Jestli chces napis maila a ja ti poslu fotky toho loziska a toho stabilizatoru s uhlikama. Cauky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám taky rozebrane ale právě se taky nemůžu dostat k tomu u te řemenice. Myslel jsem když už to mám venku že poměním všechno. Uvidím zítra, chci zajít do mototechny a tam snad budou vědět jaké je to druhé. Pravděpodobně ale budou oba stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...