Leden 18, 200817 r já je snad radši sundám,abych měl od Váááás pokoj přece nebudeš koukat na naše názory?
Leden 18, 200817 r přece nebudeš koukat na naše názory? ani náhodou,přece nebudu poslouchat bandu škodovkářů lol
Leden 18, 200817 r maco, pohoda, auto az bude pekne umyjes a bude zas jak nove. Kdyz jsem fotku videl poprve se samolepkama na okne, tak me hned napadla reklama na chiquitu. Nalepky jak od bananu na lednicce . Ber to jako pratelskou srandu
Leden 18, 200817 r já je snad radši sundám,abych měl od Váááás pokoj tak vyměň celý okno a nemusíš nic sundavat
Leden 18, 200817 r ani náhodou,přece nebudu poslouchat bandu škodovkářů lol no právě, samej Haťapkář s RS nárazníkama
Leden 19, 200817 r no právě, samej Haťapkář s RS nárazníkama rád tě opravím ve předu mam RS nárazník,ale v zadu mam origo serii se sport překrytem škoda lol
Leden 19, 200817 r rád tě opravím ve předu mam RS nárazník,ale v zadu mam origo serii se sport překrytem škoda lol I am sorry :worthy
Březen 28, 200817 r Tenhle styl nak nemusim.... A o tom to je,vis jak by to vypadalo kdyby mel kazdy auto jako Ty.
Březen 29, 200817 r vany: kdes sehnal fotku Ludi? jinak jak už sem psal, rád se na tyhle kárky podívám, ale svoje auto bych v WRC stylu nestavěl
Březen 29, 200817 r vany: kdes sehnal fotku Ludi? jinak jak už sem psal, rád se na tyhle kárky podívám, ale svoje auto bych v WRC stylu nestavěl Mit prachy tak uz mam WRC kit
Březen 31, 200817 r WRC kit je docela drahá sranda hlavně pak to dopasování! co mi říkal kámoš, když ho jednou dělal, tak prej pěkná pakárna! nýtování, broušení, kytování, broušení....
Duben 9, 200817 r mam tu jednu dobru inspiraciu tyve to vypadá jak ty latvije co tu jezdili kdysy, odkud to je?
Duben 9, 200817 r u nás se to píše normálně ambulance a nemáme takovíhle barvy, podle káry bych to viděl na nějaký rumunsko ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.