Gil Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 http://zpravy.idnes.cz/konce-polske-dalnic..._zahranicni_miz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Nova to vysílala 2.1., to už je na novoroční kachnu pozdě. Archiv vysílání aktualizují trochu se spožděním, cca 1 den, teď už by to tam mělo být...http://www.nova.cz/tvarchiv/?238p=TNOVINY ...stačí dát přehrát TV noviny z 2.1. opakuji se, ale není to tam. Vzhledem k tomu že je to kachna tak se k tomu Nova nehlásí Vždyť jsem to už osvětlil o dva příspěvky výše. Je to jen ve fázi plánů, kdy jim na sebe nepasujou, protože jeden ouřada hot a druhý čehý. Tak ty firmy teď čekaj až se dohodnou, aby mohli pokračovat. Kurňa, to neumíte polsky? Já reagoval na vodníhomužíka, v archívu to není a není a není a není a není a není Tak to I am sorry, chlapci, teď jsem se přesvědčil, že to tam ty ku*vy novácký fakt nedaly a vypustili to Ale v reálu jsem to v živém vysílání fakt viděl a měl jsem za to, že do archívu dávají celé TV noviny se všemi příspěvky a ne že si nedáním do archivu žehlí svoje bulvární úlety Takže se ještě jednou omlouvám, při zhlédnutí příspěvků i z jiných mediálních zdrojů je vidět, že Nova opět ulítla Už mě ty bulváry fakt serou, pak něčemu věřtě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Tomu se ani nedivim . Loni jsem mel tu cest projizdet polskem z Ostravy do Gdansku... Nejlepsi specialitou na te jejich dalnici/pseudodalnici byly semafory a prechody pro chodce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Tomu se ani nedivim . Loni jsem mel tu cest projizdet polskem z Ostravy do Gdansku... Nejlepsi specialitou na te jejich dalnici/pseudodalnici byly semafory a prechody pro chodce... no on ten náš semafor na jižní spojce, potažmo taky dálnici, na baranďáku taky stojí za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.