mahoj Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Na mé Fabii 1,4 MPI 50kw mi naskočily tyto poruchy (jede to už snad jen na dva válce - no hrůza) myslel jsem si, že je to cívkou, ale jiskra do těch dvou jde (z mého pohledu) stejná. Nesetkal se někdo z vás s takovým problémem? Díky Výpis chybových kódů. 16687 412F Vynechání zapalování 3.válce 16688 4130 Vynechání zapalování 4.válce 16684 412C Detekováno vynechání zapalování 16514 4082 Sonda 1 - řada válců 1 - elektrická závada v obvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mě to de trvale na tři válce. Promiň za OT, ale musel jsem to napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak to este nemas tak hrozne mne hlasilo chybne palenie na 3-valcoch a este dalsie chyby a robil to ventil spätneho vedenia vyfukovych plynov. auto sa trepalo nechcelo tahat no bol s toho TDI motor s jednym valcom a silou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mě to de trvale na tři válce. Promiň za OT, ale musel jsem to napsat. si děláš prdel, ale v pátek 29.12. jsem byl v autosalonu Škodovky a na zkušební jízdě s Roomsterem - ujeli jsme cca 20 metrů - tak ten jel dokonce jen na 2 !!! Takže z tříválce 1.2 to byl dvouválec 0.8 a kouře víc než z Vartburga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahoj Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Problém vyřešen: 1. zapalovací modul - dával jiskru ale jak se mu zachtělo 2. Halluv snímač otáček - no prostě stačilo ho vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Problém vyřešen:1. zapalovací modul - dával jiskru ale jak se mu zachtělo 2. Halluv snímač otáček - no prostě stačilo ho vyměnit cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahoj Vloženo 4. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Modul zapalování originál - 2947,- Halluv snímač Facet - 842,- (měl jsem to však levněji - dělám do autodílů) Práce 0,- (dělal jsem to sám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Problém vyřešen:1. zapalovací modul - dával jiskru ale jak se mu zachtělo 2. Halluv snímač otáček - no prostě stačilo ho vyměnit Ako si na to došiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Asi diagnostikou, jinak mě na 50kw se občas objeví hláška sporadické/vícenásobné vynechání zážehu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.