Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Caute chlapci mam jeden dotaz kym to rozoberem chcem vediet presne aka-e idu dioda-y do vypinaca na ohrev zadneho skla kolko V? a aka velkost tej diody ? Dakujem velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 je tam 3mm na 12V takže taku nekupiš tak daj s odporom a uprav to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) je tam 3mm na 12V takže taku nekupiš tak daj s odporom a uprav to super parada naozaj taku nekupim ? Editováno: 3. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no ja by som kupu nejakej na 12V neriešil lebo určite chceš aby svietil rovnako ako ine veci a taka na 12V určite rovnako svietiť nebude (modro) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) no ja by som kupu nejakej na 12V neriešil lebo určite chceš aby svietil rovnako ako ine veci a taka na 12V určite rovnako svietiť nebude (modro) hm.. pojdem do mesta nieco vymyslim ale aj tak diki Trosku odveci dnes som bol z autom prec a pozeram ze ked mam vypinac v polohe vypnute svetla a nastartujem auto svietia mi diody tie stredove vid na obrazku cim to je ?? ved vsetko som urobil poriadne moze to byt tym ze su to ˇˇine diodyˇˇ nevadi to?? (inac vsetko svieti bez problemou len ma to trochu zarazilo) ak vyberem klucik zo zapalovania vsetko zhasne a je ok co stym? stalo sa to uz niekomu? Editováno: 3. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 stává se to asi milionu Fabií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Je to normalni, dela to vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Je to normalni, dela to vsem. UFFF tak ze je to ok? parada Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 abys vedel za co vecer chytit, kdyz chces rozsvitit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 abys vedel za co vecer chytit, kdyz chces rozsvitit... ale ked som mal zelene podsvietenie tak vobec som to nepostrehol ale dobre v pohode mne sa to aj tak paci takze vec vyriesena Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie? to som len prefarbil obrazok nechcelo sa mi uz fotit ale tak mi to svieti v polohe 0 ak zapnem zapalovanie a ked dam na parkovacky rozsvieti sa vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Chlapci skoro som zabudol bol som v meste a ten chlapik v obchode mi poradil ze to mam urobit s otporom 820 ohm ale ja som take veci este nikdy nerobil nemate niekto fotku rozobraneho vypinaca na ohrev zadneho skla ako to vyzera a kde mam co napajkovat?? velmi by mi to pomohlo dakujem Editováno: 3. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 nepomoze mi nikto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Normalne to pripajis mezi ledku a proud. Ja jsem se dokonce dupcil v tech vypinacich s smd. Editováno: 3. leden 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 tak to hovoris laikovy to musim vydiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 nemam ja toho foto ajked mam jeden spare ale v aute... proste ho otvoriš na dve polky roztiahnutim, pozir si ako boli tie pružinky čo ho držia v palubke. uvidiš dve diody jednu zelenu a druhu oranž. napajkovane su na jeden spoločný terminál - to je - pol na ten napajkuješ kratšiu nožičku. dlhšiu šikovne vyhneš doboku a na nu napajkuješ rezistor ktoreho druhy koniec napajkuješ na terminal ktory ostal.. nič viac už neporadime...musiš tym prejsť sam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Přesně jak říká Grygy...není to nic těžké jen to tam vměstnat do toho vypínače....já přesně taky koupil diody stejnou jako třeba ve vypínači světel tedy na 3V modrou čirou a vrazil tam tuším odpor 1000ohmu nebo tak nějak a do teď dobré.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie? to som len prefarbil obrazok nechcelo sa mi uz fotit ale tak mi to svieti v polohe 0 ak zapnem zapalovanie a ked dam na parkovacky rozsvieti sa vsetko a toto v polohe 0 je normal. divim sa že si si to ešte nevšimol.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Přesně jak říká Grygy...není to nic těžké jen to tam vměstnat do toho vypínače....já přesně taky koupil diody stejnou jako třeba ve vypínači světel tedy na 3V modrou čirou a vrazil tam tuším odpor 1000ohmu nebo tak nějak a do teď dobré.... ja mam 820 ohm bude dost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 nemam ja toho foto ajked mam jeden spare ale v aute...proste ho otvoriš na dve polky roztiahnutim, pozir si ako boli tie pružinky čo ho držia v palubke. uvidiš dve diody jednu zelenu a druhu oranž. napajkovane su na jeden spoločný terminál - to je - pol na ten napajkuješ kratšiu nožičku. dlhšiu šikovne vyhneš doboku a na nu napajkuješ rezistor ktoreho druhy koniec napajkuješ na terminal ktory ostal.. nič viac už neporadime...musiš tym prejsť sam.. diki tak nato mrknem zajtra snat nieco poriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie? to som len prefarbil obrazok nechcelo sa mi uz fotit ale tak mi to svieti v polohe 0 ak zapnem zapalovanie a ked dam na parkovacky rozsvieti sa vsetko a toto v polohe 0 je normal. divim sa že si si to ešte nevšimol.. Tak pravdu ti poviem nevsimol som si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) 820 je menej ako 1000 nie? to znamena že tam potečie väčší prúd a bude ti svietiť viac. ale neni to zas zak zlé že by si ju odpálil. Edit: otvor ho a hned uvidiš že to nič nieje...horšie by bolo keby si mal oktavku... Editováno: 3. leden 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 820 je menej ako 1000 nie? to znamena že tam potečie väčší prúd a bude ti svietiť viac. ale neni to zas zak zlé že by si ju odpálil.Edit: otvor ho a hned uvidiš že to nič nieje...horšie by bolo keby si mal oktavku... ok zatila diiki profor,Grygy Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 já nechci vidět až bude dělat budíky, to z toho budeme všichni auf a bude tu tisícero témat kvuli kazdej dijódě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.