Přejít na obsah

Vypinac ohrev zadneho okna

Host V/// RS

Doporučené příspěvky

Host V/// RS

Caute chlapci mam jeden dotaz kym to rozoberem chcem vediet presne aka-e idu dioda-y do vypinaca na ohrev zadneho skla kolko V? a aka velkost tej diody ? Dakujem velmi pekne -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host V/// RS
je tam 3mm na 12V takže taku nekupiš tak daj s odporom a uprav to

super parada naozaj taku nekupim ? :(

Editováno: , autor: V/// RS
Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
no ja by som kupu nejakej na 12V neriešil lebo určite chceš aby svietil rovnako ako ine veci a taka na 12V určite rovnako svietiť nebude (modro)

hm.. pojdem do mesta nieco vymyslim ;) ale aj tak diki Trosku odveci dnes som bol z autom prec a pozeram ze ked mam vypinac v polohe vypnute svetla a nastartujem auto svietia mi diody tie stredove vid na obrazku cim to je ?? ved vsetko som urobil poriadne moze to byt tym ze su to ˇˇine diodyˇˇ nevadi to?? (inac vsetko svieti bez problemou len ma to trochu zarazilo) ak vyberem klucik zo zapalovania vsetko zhasne a je ok :unsure: co stym? stalo sa to uz niekomu?

post-10-1167824796.jpg

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
abys vedel za co vecer chytit, kdyz chces rozsvitit...

;) ale ked som mal zelene podsvietenie tak vobec som to nepostrehol ale dobre v pohode mne sa to aj tak paci takze vec vyriesena Dakujem ;):t-_-

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie?

to som len prefarbil obrazok nechcelo sa mi uz fotit ale tak mi to svieti v polohe 0 ak zapnem zapalovanie :) a ked dam na parkovacky rozsvieti sa vsetko ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS

Chlapci skoro som zabudol bol som v meste a ten chlapik v obchode mi poradil ze to mam urobit s otporom 820 ohm ale ja som take veci este nikdy nerobil :( nemate niekto fotku rozobraneho vypinaca na ohrev zadneho skla ako to vyzera a kde mam co napajkovat?? velmi by mi to pomohlo dakujem -_-

Odkaz ke komentáři

nemam ja toho foto ajked mam jeden spare ale v aute...

proste ho otvoriš na dve polky roztiahnutim, pozir si ako boli tie pružinky čo ho držia v palubke. uvidiš dve diody jednu zelenu a druhu oranž. napajkovane su na jeden spoločný terminál - to je - pol na ten napajkuješ kratšiu nožičku.

dlhšiu šikovne vyhneš doboku a na nu napajkuješ rezistor ktoreho druhy koniec napajkuješ na terminal ktory ostal..

nič viac už neporadime...musiš tym prejsť sam..

Odkaz ke komentáři

Přesně jak říká Grygy...není to nic těžké jen to tam vměstnat do toho vypínače....já přesně taky koupil diody stejnou jako třeba ve vypínači světel tedy na 3V modrou čirou a vrazil tam tuším odpor 1000ohmu nebo tak nějak a do teď dobré....

Odkaz ke komentáři

no ale neviem chlapi ono to ma svietiť len v polohe 0 a ked da na obrysovky ako ma na obrazku malo by svietiť aj zbytok nie?

to som len prefarbil obrazok nechcelo sa mi uz fotit ale tak mi to svieti v polohe 0 ak zapnem zapalovanie :) a ked dam na parkovacky rozsvieti sa vsetko ;)-_-

a toto v polohe 0 je normal.

divim sa že si si to ešte nevšimol..

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
Přesně jak říká Grygy...není to nic těžké jen to tam vměstnat do toho vypínače....já přesně taky koupil diody stejnou jako třeba ve vypínači světel tedy na 3V modrou čirou a vrazil tam tuším odpor 1000ohmu nebo tak nějak a do teď dobré....

ja mam 820 ohm bude dost?

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
nemam ja toho foto ajked mam jeden spare ale v aute...

proste ho otvoriš na dve polky roztiahnutim, pozir si ako boli tie pružinky čo ho držia v palubke. uvidiš dve diody jednu zelenu a druhu oranž. napajkovane su na jeden spoločný terminál - to je - pol na ten napajkuješ kratšiu nožičku.

dlhšiu šikovne vyhneš doboku a na nu napajkuješ rezistor ktoreho druhy koniec napajkuješ na terminal ktory ostal..

nič viac už neporadime...musiš tym prejsť sam..

diki tak nato mrknem zajtra snat nieco poriesim :t-_-

Odkaz ke komentáři

Host V/// RS

a toto v polohe 0 je normal.

divim sa že si si to ešte nevšimol..

Tak pravdu ti poviem nevsimol som si to ;)-_-

Odkaz ke komentáři

820 je menej ako 1000 nie? to znamena že tam potečie väčší prúd a bude ti svietiť viac. ale neni to zas zak zlé že by si ju odpálil.

Edit: otvor ho a hned uvidiš že to nič nieje...horšie by bolo keby si mal oktavku...

Editováno: , autor: profor
Odkaz ke komentáři

Host V/// RS
820 je menej ako 1000 nie? to znamena že tam potečie väčší prúd a bude ti svietiť viac. ale neni to zas zak zlé že by si ju odpálil.

Edit: otvor ho a hned uvidiš že to nič nieje...horšie by bolo keby si mal oktavku...

ok zatila diiki profor,Grygy Lugo -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...