Leden 7, 200718 r Takže je kvůli životnosti motoru lepsí odpojit a před technickou zapojit ? A teď se zeptam laicky nebude to moc kouřit ?
Leden 7, 200718 r proč by neprošel emisema to je blbost na emisích neměřej oxid dusíku, ale oxid uhelnatý a ten je ok.
Leden 7, 200718 r niesom si isty ci to bude v konecnom dosledku prinosom, kedze je to narhnute s EGR a jeho odpojdenim doachadza k ...
Leden 7, 200718 r Tak na dieselfóru jsou fotky od kluka co to čistil a měl najeto 220 tkm a pěkný hnus a po vyčištění žádná změna. Já mám 53 tkm tak to řešit nebudu.
Leden 7, 200718 r A teď se zeptam laicky nebude to moc kouřit ? Naopak... Upraveno Leden 7, 200718 r od thomasino
Leden 7, 200718 r jestliže funguje tak jak má tak bych asi nezaslepoval to zasírání nebude mít žádný vliv na výkon. Prostě bych to neřešil.
Leden 7, 200718 r jestliže funguje tak jak má tak bych asi nezaslepoval to zasírání nebude mít žádný vliv na výkon. Prostě bych to neřešil. takisto
Leden 7, 200718 r jestliže funguje tak jak má tak bych asi nezaslepoval to zasírání nebude mít žádný vliv na výkon. Prostě bych to neřešil. Jak řikáš
Leden 8, 200718 r Tak jsem se do toho pustil. Motor ATD 1.9 tdi, 74kw +chip, 2001, 100755km, olej 50501 na 15 000 nic nežere
Leden 8, 200718 r Vymontovat saci potrubí - 6 imbus šroubů - práce pro tenké ruce - vadil eberšpracher
Leden 8, 200718 r Saci u hlavy - tak 1-2mm humusu. Chtělo by i sací kanály v hlavě, ale není přístup.
Leden 8, 200718 r ty voe! to je ale hnus velebnosti... proč to dělají? vždyt je to jak cholesterol v tepnách - jednoho dne... Když to odpojim (jak?) tak se mi nerozhodi chod motoru? Chybicky na RJ taky nebude? diik
Leden 8, 200718 r V tom ti neporadím. Já spíš domácí kutil a něco tak podlé chytré knížky s obrázkama ( jako ohníček, sluníčko, Rychlé šípy...) Profíci jsou na www.dieselpower.cz
Leden 8, 200718 r U diesela když se odpojí EGR tak jednotka nepadá do nouzáku jako u benzínu, pro začátek stačí odpojit podtlakovou ovládací hadičku EGR. U dieselů je ovládán jen podtlakem, kdežto benzíny maj i elektronickou kontrolku toho na kolik % je otevřen.
Leden 8, 200718 r Autor U diesela když se odpojí EGR tak jednotka nepadá do nouzáku jako u benzínu, pro začátek stačí odpojit podtlakovou ovládací hadičku EGR.U dieselů je ovládán jen podtlakem, kdežto benzíny maj i elektronickou kontrolku toho na kolik % je otevřen. Taky pada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.