Přejít na obsah

rozobranie pristrojovky

Host V/// RS

Doporučené příspěvky

Host V/// RS

Chlapci hladal som ale nikde som nic nenasiel chcem sa opytat chcel by som zmenit podsvietenie (to je uz kazdemu zname) :) na ventilacii musim rozobrat cely spodok pristrojovky alebo da sa len ten stredny panel ? Pytam sa to preto lebo si chcem ulachcit robotu dakujem -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musíš dať dole stredový panel, predtým odskrutkovať ovládanie kurenia odspodu 4skrutky.

aby si dal hento dole musíš dať dole kastlík spolujazdca a panel nad nohami vodiča.

priprav si SMD diody potom a vela trpezlivosti.

ja som taam dal 5mm

Odkaz ke komentáři

Profor mám otázku :)

Mám bíle podsvícení a u vnitřní cirkulace vzduchu jsem dal červenou diodu. Ale když svítí podsvícení a zapnu cirkulaci tak to svítí růžově ( bílá + červená ) a to nevypadá moc pěkně :( Nemáš nějaký trik jak to urobit ? :) Dakujem ;)

Editováno: , autor: Bohosu
Odkaz ke komentáři

Profor mám otázku :)

Mám bíle podsvícení a u vnitřní cirkulace vzduchu jsem dal červenou diodu. Ale když svítí podsvícení a zapnu cirkulaci tak to svítí růžově ( bílá + červená ) a to nevypadá moc pěkně :( Nemáš nějaký trik jak to urobit ? :) Dakujem ;)

aké si tam dával diody, menil si odpory? myslím keby si tam dal nie červenú ale tú oranžovú tak to bude lepšie. škoda že nemám Bemovu fotku ako mu to svieti

Odkaz ke komentáři

Klasické bílé 1206 a místo oranžové červenou 1206..... Jde o to že originál byla slabá zelená a silná oranžová, kdy ta oranžová dokázala přesvítit tu zelenou. Teď ta červená nedokáže přesvítit tu bílou tolik.....a proto se ty barvy smíchají dohromady :(

Prepáč za ty slova, neviem ako to povedat slovensky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Chlapci da sa tak vytiahnut ten ovladac na topenie?? Len ked uvolnim tieto srubky? a netreba vybrat radio?? lebo tam je prazdna ta schranka na radio :unsure:

post-6-1168778737.jpg

Editováno: , autor: V/// RS
Odkaz ke komentáři

Dallas part one:

sundáš kastlík u spolujezdce

sundáš plast nad nohama řidiče

vyhodíš rádio

vyhodíš všechny blbosti z prostředního dílu palubky (knofle....)

odšroubuješ topení ze spodu

vyhodíš prostřední díl palubky a pak vyndáš topení

Murder she Wrothe..........

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...