profor Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 pokial si tam sam nič nedaval čo si asi nedaval nič to nebude...ovladanie kurenia ti ostane visieť na bowdenoch s dvomi konektormi a budeš tam mať aj kable od radia a tlačitka na zadne okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Já měl taky strach ale ne z kabelů ale z toho kam mě zapadne šroubek Souhlasím s tím že když to děláš poprvé a bojíš se, tak to zabere dlouhou dobu. Já se taky bál ale ted to mám rozebrané za malou chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Dodám ještě poznámku k proforovi.... Podle té fotky to vyzerá tak že musíš demontovat i horní dil přistrojové desky ale nemusíš Stačí jen to co napsal Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Dodám ještě poznámku k proforovi....Podle té fotky to vyzerá tak že musíš demontovat i horní dil přistrojové desky ale nemusíš Stačí jen to co napsal Bobík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 ok diki chlapci dam neskor vediet ze ako pokracuje Dallas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.