Přejít na obsah

zadni trmeny Fabia - PROBLEM!!!

JohnyS

Doporučené příspěvky

Ahoj panove, mam velky problem. Delam nove brzdy, jak jste si mohli vsimnout, a ted muj problem. Zadek mam uz delsi dobu predelany z bubnu na kotouce, jenze kdyz jsem tenkrat to delal, tak nevim proc mel koupil jsem z jedne napravy trmeny a oba byly prave..

Tak jsem v prubehu roku sehnal z jedne fabia, co byla na vrakaci "levy" trmen a nechal ho doma.. A dnes kdyz jsem to tak cistil a mel rozdelane jsem zjsitil, ze ten novy "levy" trmen ma velikost pistku 41 mm a ten pravy ma velikost 38mm.

Muzete me to nekdo vysvetlit, co to mam proboha za trmeny? Na vsechny fabie by mel byt trmen s velikosti 38, ale vazne to nechapu... pak tedy prosim o pomoc

p.s. a jestli se nekomu vali doma pravy trmen 41 mm tak ho hnedka beru...vetsi pistek, vetsi sila B)

Diky za jakykoukoliv odpoved -_-:D

Editováno: , autor: JohnyS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JohnyS: Fabia L&K nikdy nebyla...

EDIT: Jinak to zkus zkouknout pres cislo dilu:

1J0 615 423 D (vlevo)

1J0 615 424 F (vpravo)

Pro RS to je:

6Y0 615 423 (vlevo)

6Y0 615 424 (vpravo)

Rozdil v cislech bude ale spis kvuli lakovani RS trmenu, jinak budou velmi pravdepodobne totozny.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

JohnyS: Podle Etky se pro OI pouzivaji 1J0 615 423 B (vlevo) a 1J0 615 424 B (vpravo).

Stejny jsou i pro 4x4, jine jen pro OI RS (1U0 615 423 a 1U0 615 424, pravdepodobne stejna situace jako u FRS kvuli lakovani) a jine pro stare OI nekdy do r.v. 2000.

Ty mely cisla dilu 1J0 615 423 a 1J0 615 424, pozdeji pak oboji s indexem A a po nich prisly vyse zminene s indexem B.

Editováno: , autor: Maverick
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...