JohnyS Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) Ahoj panove, mam velky problem. Delam nove brzdy, jak jste si mohli vsimnout, a ted muj problem. Zadek mam uz delsi dobu predelany z bubnu na kotouce, jenze kdyz jsem tenkrat to delal, tak nevim proc mel koupil jsem z jedne napravy trmeny a oba byly prave.. Tak jsem v prubehu roku sehnal z jedne fabia, co byla na vrakaci "levy" trmen a nechal ho doma.. A dnes kdyz jsem to tak cistil a mel rozdelane jsem zjsitil, ze ten novy "levy" trmen ma velikost pistku 41 mm a ten pravy ma velikost 38mm. Muzete me to nekdo vysvetlit, co to mam proboha za trmeny? Na vsechny fabie by mel byt trmen s velikosti 38, ale vazne to nechapu... pak tedy prosim o pomoc p.s. a jestli se nekomu vali doma pravy trmen 41 mm tak ho hnedka beru...vetsi pistek, vetsi sila Diky za jakykoukoliv odpoved Editováno: 6. leden 2007, autor: JohnyS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Není to z jiného auta VW Group? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Není to z jiného auta VW Group? Prave ze ne-e. Byl ten 41 mm oddelavany z kratke fabia. Mozna teda vybava Laurin and Klement.... ale jinak to byla prave Fabia, tak jsem z toho na rozpacich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) JohnyS: Fabia L&K nikdy nebyla... EDIT: Jinak to zkus zkouknout pres cislo dilu: 1J0 615 423 D (vlevo) 1J0 615 424 F (vpravo) Pro RS to je: 6Y0 615 423 (vlevo) 6Y0 615 424 (vpravo) Rozdil v cislech bude ale spis kvuli lakovani RS trmenu, jinak budou velmi pravdepodobne totozny. Editováno: 6. leden 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 aha, tak tak dekuji, ja ted jen cisla neopisu, protoze mam trmeny na otryskani.. Ted me napada, co to bylo za fabulu... motor tam uz nebyl.. ale i tak je to divne.. Nema nekdo poneti, jake trmeny se pouzivaji na octavky I.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 (editace) JohnyS: Podle Etky se pro OI pouzivaji 1J0 615 423 B (vlevo) a 1J0 615 424 B (vpravo). Stejny jsou i pro 4x4, jine jen pro OI RS (1U0 615 423 a 1U0 615 424, pravdepodobne stejna situace jako u FRS kvuli lakovani) a jine pro stare OI nekdy do r.v. 2000. Ty mely cisla dilu 1J0 615 423 a 1J0 615 424, pozdeji pak oboji s indexem A a po nich prisly vyse zminene s indexem B. Editováno: 6. leden 2007, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Maverick: diky moc za cisla, jak budu mit trmeny u sebe, tak neni problem na to kouknout.... Jen jestli nejde z neceho nebo nejakeho katalogu vycist, jaka velikost pistku je tam pouzita.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 JohnyS: Urcite se to nekde najit da, ale ted nejsem doma a nemam momentalne z ceho to vycist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 JohnyS: Urcite se to nekde najit da, ale ted nejsem doma a nemam momentalne z ceho to vycist... Jasny, ja koukal na ty sady tech gumovych tesneni nekde na netu, ale nedosel jsem jeste bohuzel na ty dobre stranky, kde by to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Koukni se na opravné sady v sekci brzdy/ hydraulika brzd na www.autokelly.cz u jednotlivých modelů tam jsou průměry gumiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 tak jak jsem koukal, tak jsem koukal, byly tam jen prumery kotoucu..o velikosti pistku nebyla zadna zminka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Koukni sem: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=41& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Koukni sem:http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=41& tyyy jo, to je ono. Takze je to z oktavky, ale co to delalo na te fabce nechapu Diky Thomas... ted jdu shanet teda trmen z oktavky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Asi něaký komádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 je mozne, ze to primo ten borec co to mel prehazoval, ale jako na aute krome toho, ze bylo rostreleny, nebylo nic udelano.. takze uvidime zitra co se vsechno dozvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.