Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 sakra sakra musí taky tu kůži cpát trapně do každýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Dej si na prdel a na sedadlo suchej zip a uvidis nebudes litovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 sakra sakra musí taky tu kůži cpát trapně do každýho jj no co nadelas, aspon to vypada lip.... ale prakticky to moc neni nooo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 6. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Dej si na prdel a na sedadlo suchej zip a uvidis nebudes litovat! No konečně dobrej nápad a řekl bych i docela levnej, ..... Díky kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Kluci a jak se jezdí v kůži třeba v létě, není to nepříjemný? Jestli mas klimu, tak je to v pohode a neni to celokuze jako treba v LaK, takze ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 no ja teda na svy skoro dva metry tech 100kg mam a nemuzu si na ne stezovat, oproti RS sedackam jsou vsechny ostatni skodovacke na nic...!!!tot muj subjektivni nazor!! Tj. serie elegance, to je jako kdyz sedis na lavicce oproti polokozenejm v ORS, ale i ty maj celkem rezervy, hlavne bocni vedeni kolem beder ma rezervy, o hodne lepsi jsou v GIV GTI, nebo ty co se davali do Leonu Cupra treba... Suprovy jsou i z FRS, ale co jsem od prodavace slysel, tak si na ne zase nekteri spekouni stezujou, ze se do nich nevejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 A dají se takový sedačky vůbec za nějakou rozumnou cenu sehnat? Musim se jit kouknout jak takovy sedačky vubec ve fabii RS vypadaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 měl jsem látkové sedačky z Octavie sportpaket.Měly stejné sezení jako RS,jen byly látka.Měl jsem je a viděl pouze jednou.už nikdy potom jsem je neviděl,ale Allesio ti klidně dá molitany z RS a potáhne látkou.Napiš mu a uvidíš v nemecku jsou častěji k viděni stejne jako ty rs,ale klasika potah elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 měl jsem látkové sedačky z Octavie sportpaket.Měly stejné sezení jako RS,jen byly látka.Měl jsem je a viděl pouze jednou.už nikdy potom jsem je neviděl,ale Allesio ti klidně dá molitany z RS a potáhne látkou.Napiš mu a uvidíš v nemecku jsou častěji k viděni stejne jako ty rs,ale klasika potah elegance Jo přesně takový jsem taky viděl, ale jenom jednou - je to sport packet... Alessio ti to udělá, ale stojí to spoustu $$$ - takže až na letošní Vánoce třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Teda Speedy, nechapu, jaktoze vypadavas z auta, neni to snad podvozkem? Allesio dela paradni. RS jsou taky fajnovy, ale kuzi do auta v zivote nechci, aspon ne kozeny sedacky. Poti se mi prdel i v zime a kuzi nesnesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 chlapi, všichni tu píšete o panu Alesiovi ale zatím jste každej napsali jeho nick jinak a ja nevím jak je to správně a nemůžu ho najít mezi uživateli, takže ani nemůžu zjistit cenu a pořádně se zhrozit.... Zkuste někdo napsat přesně jeho nick nebo rovnou nějakej odkaz nebo co já vím..... kuju Krysarr: No zrovna ty se tak blbě ptej kolikrát už jsem málem vypadl z okýnka spolujezdce, volantu se musím držet zuby nehty a jsem nohama zapřenej kde jen to jde, auto si hezky sedí na silnici a já tam lítám jak špíná v kýblu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 dej hledat uživatele a napiš Al a on se ti najde,neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 chlapi, všichni tu píšete o panu Alesiovi ale zatím jste každej napsali jeho nick jinak a ja nevím jak je to správně a nemůžu ho najít mezi uživateli, takže ani nemůžu zjistit cenu a pořádně se zhrozit.... Zkuste někdo napsat přesně jeho nick nebo rovnou nějakej odkaz nebo co já vím..... kuju Krysarr: No zrovna ty se tak blbě ptej kolikrát už jsem málem vypadl z okýnka spolujezdce, volantu se musím držet zuby nehty a jsem nohama zapřenej kde jen to jde, auto si hezky sedí na silnici a já tam lítám jak špíná v kýblu tu máš jeho web. http://www.auto.asp2.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Bobík a Cosby: díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Nebo zkus sedačky z GIV Edition.Mají dobrý boční vedení i sedák,myslím že budou hodně podobný RS.Je jich v annonci dost a sada se pohybuje kolem 3000-4000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 na ty jsem koukal jenom pres bazar, kdyz meli nejakyho golfa vyfocenyho uvnitr a bylo jich nejak moc typů a nebyly extra pěkný, možná jsem jenom narazil na blbou kombinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Krysarr: No zrovna ty se tak blbě ptej kolikrát už jsem málem vypadl z okýnka spolujezdce, volantu se musím držet zuby nehty a jsem nohama zapřenej kde jen to jde, auto si hezky sedí na silnici a já tam lítám jak špíná v kýblu No ja prave ze o tom neco vim Ja v tech sedackach nejak docela drzim, ale v Tvym podvozkovym pripade to opravdu chce neco s tim udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Krysarr: Aaaaaa, tak proto si mi je prodal, nechtelo se ti porad litat po aute sem a tam co? No teď už to konečně vím. .........hej ale vážně, drží to jak prase a na drncání jsem si zvykl velice rychle, už o tom ani nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Krysarr: Aaaaaa, tak proto si mi je prodal, nechtelo se ti porad litat po aute sem a tam co? No teď už to konečně vím. .........hej ale vážně, drží to jak prase a na drncání jsem si zvykl velice rychle, už o tom ani nevím Presne, chtel sem se toho zbavit driv, nez bych nekde vypadnul bocnim okynkem Sem rad, ze jsi spokojenej, prozrad mi ale, jaxis na to zvyknul, tady na tom tankodromu to fakt neslo. Nebo jestli to delaly seriovy pruziny, no musis me povinne svezt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Tak toti přeju hodně štěstí!! Ja už je scháním už pomalu dva měsíce. Myslím ty RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) Krysarr: musíš být tvrdej chlap, pak tě tvrdý sedačky nerozhází Jako je to tak dokonalej pocit z jízdy, že nějaký drobnosti, jako drncání prostě přehlížím a podle mě bude velký rozdíl v těch pružinách A neboj neboj, určitě tě svezu, jenom musí být cesta kolem Editováno: 7. leden 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Krysarr: musíš být tvrdej chlap, pak tě tvrdý sedačky nerozhází Jako je to tak dokonalej pocit z jízdy, že nějaký drobnosti, jako drncání prostě přehlížím a podle mě bude velký rozdíl v těch pružinách A neboj neboj, určitě tě svezu, jenom musí být cesta kolem No, ja prave tvrdej sem, sem sama kost a telesnej tuk 6,7% No ja mel taky dokonalej pocit, ale nesmelo to moc drncat, paxem to proklinal, a premlouval se, ze si to necham Asi ty pruziny fakt delaji hodne, ze to je snesitelnejsi, precejenom seriovy pruzky nejsou na tak tvrdy tlumice delany, tak to nejak zlobilo Jasna paka, uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 já mám tělesný tuk pod 5% když mi ho u doktora měřili, tak jim to nahlásilo error a to je prý pouze v případě, když má člověk tuku pod 5% A je dost možný, že se povozíš třeba až na jaře, ale to rovnou na 17" papučkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 já mám tělesný tuk pod 5% když mi ho u doktora měřili, tak jim to nahlásilo error a to je prý pouze v případě, když má člověk tuku pod 5% A je dost možný, že se povozíš třeba až na jaře, ale to rovnou na 17" papučkách Kurwa, tak to uz ses fakt extrem Na jare nevadi, jaro uz zacalo a k tomu na 17kach to bude jeste lepczi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 no to bohužel extrém jsem S tím jarem máš bohužel pravdu, tluču se do palice, že jsem nasadil zimní pneu, když napadl ten první sníh v listopadu nebo kdy to bylo. ted už nemám žádnej vzorek a můžu kupovat další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.