Přejít na obsah

Philips Blue Vision a Vision Plus H1

JarVal

Doporučené příspěvky

ufff, tak to je teda nářez. nu, tak až budu mít cestu, nechám si to aktivovat. dvě jsou lepší než jedna(zvlášť kdyz bych měl příležitost někomu po půlhodinové jizdě za autem se zadní mlhovkou-což už vytočí i mě, mu to vrátit a pěkně double :) )

btw ted jsem jel pred autem, kterej do mě furt svítil dálkovýma, bylo to přes den a i tak mi to dost vadilo. blikal sem na něj mlhovkama jako tatar a nic. někdy ty lidi za volantem fakt nechápu :(

Většinou to těm lidem dojde..uznávám, že na to někdy člověk zapomene,pak ale stačí jen takhle upozornit, ale když to nepomáhá, tak snad jedině zastavit a mírumilovně bez násilí mu ta světla zhasnout heverem kol8kol8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vozte s sebou svářečský brejle, přes ty to neoslňuje  :D

Není potřeba,ten hever úplně vyhovuje B)

hever je taky dobrej, ale to už máš v očích nablikáno a nemusel by ses dobře trefit :D

No, když se u takového týpka člověk nestrefí hned napoprvé do světla, taky žádná škoda lol No ale popřemýšlím o nich, ať trošku zabydlím ten kastlíček pod sedačkou řidiče -_-

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se setkal s tím že při večerní (nebo noční) jízdě za jasnýho počasí absolutně bez mlhy měl pařez přede mnou rozsvícený koncový mlhovky a vůbec nereagoval na blikání, mám dojem, že některý lidi nevědí na co kterej vypínač v autě je.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se setkal s tím že při večerní (nebo noční) jízdě za jasnýho počasí absolutně bez mlhy měl pařez přede mnou rozsvícený koncový mlhovky a vůbec nereagoval na blikání, mám dojem, že některý lidi nevědí na co kterej vypínač v autě je.

co chceš od člověka, kterej třeba jede s otevřenýma dveřma, kravál to musí dělat hroznej, před sebou kontrolka, nad sebou rozsvícený světlo a to pako nic nevidí a neslyší. Včera jsem nějaký takový lidi předjížděl. Nechápeš :o

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Dobrý den!

Mám novou OII. Chtěl bych se ve stručnosti optat jaké jsou možnosti či Vaše doporučeni na pořizení:

Mám tam klasické světla a ne xenony.

Světel do dálkových světel?

Do potkávacích světel?

A do mlhovek?

Ptám se tak to protože v tom mam hokej.Děkuji za radu a nezlote se ;):)

Odkaz ke komentáři

Dobrý den!

Mám novou OII. Chtěl bych se ve stručnosti optat jaké jsou možnosti či Vaše doporučeni na pořizení:

Mám tam klasické světla a ne xenony.

Světel do dálkových světel?

Do potkávacích světel?

A do mlhovek?

Ptám se tak to protože v tom mam hokej.Děkuji za radu a nezlote se ;):)

Ja mam do dalkovych svetel OSRAM Silverstar!! Je to opravdu rozdil oproti zarovkam z vyroby! U tech silvestaru pisou ze by mely mit o 50% vetsi svitivost, to urcite nemaj, ale sviti o dost lip!! :p Jinak mam xenony a mlhovky jsem nemenil!! (ani nebudu)

Odkaz ke komentáři

ufff, tak to je teda nářez. nu, tak až budu mít cestu, nechám si to aktivovat. dvě jsou lepší než jedna(zvlášť kdyz bych měl příležitost někomu po půlhodinové jizdě za autem se zadní mlhovkou-což už vytočí i mě, mu to vrátit a pěkně double :) )

Chci se optat jak to dopadlo z dokodováním té zadní mlhovky?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Kde se dá dokódovat ta druhá zadní mlhovka? Proč, když už tam jsou namontovaná, nesvítí rovnou z výroby?

Na žádném "moderním" autě nesvítí obě mlhovky, je to kvůli tomu, aby se to nepletlo s brzdovýma světlama, takže proto mi přijde zbytečné a kontraproduktivní to kódování/zapojení řešit.

Odkaz ke komentáři

Co sa tyka dialkovych H1, povodne som vymenil za Philips Vision Plus H1, a je to velky rozdiel. Hlavne svetlo je plnsie (myslim ze diamant to niekde publikoval aj s fotkami). Tych 50% plus je nezmysel, ale oproti povodnym je to fakt rozdiel (hlavne to svetlo nieje nazltnute, teda teplota svetla sa blizi k tym xenonovym). Myslim ze horsie to bude so zivotnostou tej Phlilips "blikacky", kedze je zname, ze philips je vyborny, ale s kratkou zivotnostou :(

Co sa tyka oslnovanie xenonami (tlmenymi). Ked sa postavite cca 2 metre od steny, zapnete tlmene (xenony) vsimnite si na pravej trane ten vystupok, ktory svieti vyraznejsie dohora (skusim casom dolozit foto). V podstate ide o to, aby to lepsie osvetlovalo krajnicu, resp. aby bolo vidiet chodcov atd (ma to teda svoj kladny zamer). Ale v pravotocivej zatacke, ked stretnete oproti auto v iste chvilke mu ta zodvihnuta strana pekne prisvieti. Je to len chvilka, ale "oslunuca" :) . Preto potom to zakerne blikanie nech si tie svetla znizime. Ked je cesta rovna resp. lavotociva zatacka, tam ten problem nehrozi, nakolko lava strana je vyraznejsie nizsie (presne kvoli oslnovaniu).

Na OI (xenony original) svietili podstatne hosie, ich sklon podstatne vyraznejsi ako u oII (tympadom ploch osvetlenia bola mensia, s tym suvisiace reakcny cas atd.. ). Mal som ju 4 roky, a za ten cas mi nik neblikal, aby som to znizil.

Editováno: , autor: wagoo
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Pro neznalý mám takovou radu, jak se bránit oslnění za mnou jedoucím autem. Možná je to známá věc, ovšem nikde jsem se tu o tom nedočetl a sám jsem na to přišel náhodou. Tak tedy, pod zrcátkem je takové tlačítko (nevím jak to nazvat jinak). Na něj když zatlačíte směrem proti přednímu oknu, zrcátko se vám sklopí. Za dne byste v něm viděli zadní sedačky, za to v noci vidíte pořád světla aut za vámi, ale tlumeně. Je to jako byste si nasadili sluneční brýle.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...