janferko Vloženo 29. Dubna Sdílet Vloženo 29. Dubna Jakým způsobem ověřujete historii vozidel zdarma? Sdílejte své zkušenosti a doporučte další alternativy. Já osobně používám tyto čtyři webové stránky: 1. VeeScan.com: VeeScan je inovativní platforma, která slibuje poskytnout komplexní informace o historii vozidla. Díky ní můžete získat přehled o najetých kilometrech, záznamech o krádeži a dokonce i historii využití vozidla jako taxi. Je to jako jedna velká databáze všech možných informací o autě, která vám může pomoci udělat informované rozhodnutí. 2. Overenie.digital: Pokud máte v úmyslu koupit auto ze Slovenska, overenie.digital je pro vás užitečným nástrojem. Specializuje se na poskytování základních informací o vozidlech registrovaných na Slovensku. Stačí zadat evidenční číslo vozidla (EČV), VIN číslo nebo číslo technického průkazu (část II) a získáte důležité informace, které vám pomohou udělat informované rozhodnutí. 3. Zdruzenie-Sova.sk: Združenie SOVA je specializované na vyhledávání vozidel s točenými kilometry. I když poskytuje pouze jednu konkrétní informaci, dokázalo najít mnoho vozidel s pochybnou historií kilometrů, což je důležité pro každého, kdo hledá spolehlivé auto. 4. CarDetect.cz: CarDetect poskytuje bezplatný dekódovací nástroj, který umožňuje získat informace o vozidle, jako je kontrola odcizení a leasingu. Další detailní informace jsou placené. 5. KontrolaTachometru.CZ Kontrolatachometru.cz je webová stránka Ministerstva dopravy, která poskytuje užitečné informace týkající se technických kontrol vozidel. Na tomto portálu najdete důležitá data o ujetých kilometrech vozidel, která prošla státní technickou kontrolou (STK) nebo emisní kontrolou (EK). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čudlo Vloženo 30. Dubna Sdílet Vloženo 30. Dubna Prvé 4 stránky mi auto nenašli. Vôbec. Poslednú 5. som neskúšal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Dubna Sdílet Vloženo 30. Dubna zkoušel jsem 1 a 5. U jedničky mi to napodruhé našlo, ale vzhledem ke známé historii auta (mám je od nova), mi to nenašlo škodnou událost (soused mi nacouval do nárazníku - řešeno přes jeho pojišťovnu a opravováno ve škodovce, tedy žádná oprava mimo "systém"). U pětky našlo bez problémů stav tacho při STK a výsledky emisí a STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janferko Vloženo 30. Dubna Autor Sdílet Vloženo 30. Dubna Určitě to chápu. Žádný systém není dokonalý a občas může mít potíže s nalezením informací, zejména pokud jde o specifické události jako ta vaše se sousedem. Chapal bych to jako alternativy zdarma. Nicméně, pro dokonalou a spolehlivou kontrolu budou pravděpodobně placené služby nabízet lepší možnosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.