Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim vsechny, nedavno jsem si koupil na svoji fabinku chromovane kryty zrcatek a klik od milotecu, na autech se mi to docela libi a uz bych to tam chtel nalepit, ale mam jeden problem, v navodu pro instalaci techto dilo je napsano, ze se to muze lepit pouze pri 18C a vice, a v provzdusnenem prostredi, akorat ze nemam tak vyhratou garaz a nikde takovou nemuzu sehnat, mate s tim nejake zkusenosti ze ta teplota nemusi byt zas tak dodrzena, nebo jaky mate na to nazor?...musi se to presne dodrzovat, a jestli ano, nechtel by mi nekdo pomoct s tou garazi, popr. i s tou instalaci?...dekuji moc

No ono to lepidlo by dlouho schlo ,protože se bude špatně odpařovat v zimě.

Asi bych pockal na teplo... ;)

• Autor

akorat v lete uz to chci prodat:(((

kludne staci teplovzdusna pistol alebo obycajny fen nahrejes material samozrejme odmasteni a lepis funguje to

ja jsem kliky kdysi lepil v zime venku a nebyl problem

No ono to lepidlo by dlouho schlo ,protože se bude špatně odpařovat v zimě.

No ona na nich ale není lepidlo ale oboustraná páska, takže o nějakým odpařovaní nemůže být řeč, jde o to že ta páska drží dobře na na těch chromových klikách a ty ji musíš také dobre prilepit na ty plastové jen tak to bude pevný celek, to znamená že ta klika co to na ni budes lepit musí být absolutně suchá, v tomhle počasí i když ji otřeš tak díky vlhkosti tam zůstane nějaká vlhkost a můžeš ji pak ztratit nebo se ti odlepí, stačí když ji jak tady už nekdo říkal nahřeješ fénem nebo pistolí hork.(tu plastovou na autě) , a pak přilepíš pak to bude ok, nejhorší je auto umýt a pak to hned lepit, jinak že se to musí odmastit to asi říkat nemusím to je jasný zvlášt jestli jsi ty černé kliky udržoval nějakým sajrajtem na plasty ale nebude v tom problém když to nalepíš ted neboj....taky ji trochu nahřej až to budeš mít přilepené taky to ještě pomůže ta páska přilně na 100% po 24h a pořádně je přitlač... :D

tak to tam nedávej když to budeš prodávat, mohl by jsi tím ztratit potenciální zájemce.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.