Publikováno Leden 8, 200718 r http://www.youtube.com/watch?v=CzG_oHDLZdc Nebudu to nijak komentovat myslim ze vytazek z diskuze vypovida o mem rozpolozeni vic nez dost. WOW! What a fucking spoiled ass piece of shit! that stupid bitch, her father should kick her out of the fucking house if she's complaining about the fucking color on a $50,000 car.
Leden 8, 200718 r Ty bláho,tak to mi nezbejvá nic jinýho než doufat,že takovou hyenu nesplodím.Ode mě by dostala maximálně
Leden 10, 200718 r sakra to je nadávek ale je pravda že na tohle se nedá říct nic jinýho, než rozmazlená emerická pulina
Leden 10, 200718 r Vžijte se do její situace, dejme tomu že papínek dost smrdí prachama, ona mu milionkrát řekne že chce k narozkám modrý bourák, a on ji to takhle zkurví, já bych ho odpráskl
Leden 19, 200718 r Vžijte se do její situace, dejme tomu že papínek dost smrdí prachama, ona mu milionkrát řekne že chce k narozkám modrý bourák, a on ji to takhle zkurví, já bych ho odpráskl jj....co si to k ní dovolil ten kdo jí to dával.....ale je to píča
Leden 26, 200718 r Me spis prijde ten jeji tata divnej. Ona na nej rve, ze si do toho nesedne, protoze je to cerveny... Mimochodem SAAB modrou zakladni snad ani nedela... A on ji utesuje, ze ji to teda necha prelakovat.... U me by to bylo ( pokud by to teda nekdy bylo ) Nelibi se ti, tak se di vycpat.... Auto bych strelil tady na foru za polovic a bylo by hotovo
Únor 5, 200718 r Lidi, to není pravý, to je nahraný, na youtube.com je o týhle buchtě toho víc. Hraje si jen jako na spiled brat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.