FrontVypla Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května Zdravím, dnes jsem párkrát popojižděl po městě vždycky cca 2km a když jsem vystoupil z auta a měl nastartováno, tak jsem slyšel syčení od výfuku. Tak jsem tam klekl vzal hadru a ucpal na pár sekund koncovky a přestalo to. Když jsem dal hadru pryč tak to zase pokračovalo. Tak to tedy jde z výfuku. Tuší někdo co by to mohlo být? Je to zvuk jak kdyby ucházelo kolo. Nekde sem četl že by to mohla být regenerace DPF ale nezdá se mi že by to dnes dělalo 3x po sobě u každé jízdy. Ikdyz Sahara mi po vypnutí motoru ještě chvíli jede. a nebo ještě někdo říkal že to děla vstřikování ad blue a že to po pár křižovatkách zmizí. zitra jedu 20km a chvíli po dálnici tak uvidím. jinak motor 2.0 140kw 4x4 DSG Má někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května Mně takto chrastila přepážka shitového výfuku, která se uvolnila. Asi natoč video. Regeneraci bys cítil, smrad spálené gumy a "hic" kolem auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Května Sdílet Vloženo 16. Května To syčení vnímám při vypalování dpf. Samozřejmě to poznám i podle otáček a okamžité spotřeby na volnoběh. Tím popojížděním jsi mohl ty regenerace přerušovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.