Tom Muaddib Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravím, rád bych si nechal dodělat zadní elektrické stahovačky... má někdo zkušenosti... kalkulace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrgt Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dodělával už nikdo elektrické ovladání zadních oken?? Co vše by bylo potřeba a kdyby byla nejaká přibližná cena taky bych se nezlobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ahoj,mám výbavu Ambiente a vzadu klasické stahování okne. Sehnal sem kompletní plechy (stahovačky,motorky) a madlo do předu + ty tlačítka dozadu a chci se zeptat jestli stačí natáhnnout jen elektriku a pojede to..nebo ještě něco ? Díky Další věc: v autě mám Climatic,sehnal sem "komplatní" Climatronic,potřeboval bych nějaký navod,nebo něco a taky jestli po výměně bude chodit,nebo taky ještě je něco třeba ?Tím myslím nějaké kodovaní,nebo zda se měni i nějaká ta jednotka. Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) ono také záleží, jaké máš ty díly, v kostce: stahovačky jsou 2 druhy CANové do MR06 a LINové od MR07 musí se shodovat s MR tvého auta, musí se měnit i kabeláž řidičových dveří (chybí kabeláž na ovládání) do zadních dveří se tahá napájení a podle verze stahovaček CAN nebo LIN, pokud LIN, tak ještě jedno plus. Climatronic, jsou v základu 2 druhy systémů a každý má 2 verze týká se to jak topení, tak samotného panelu - RJ celkem zrada je PTC topný článek, kterého jsou také 2 druhy. jediné + je, že pasuje konektor z climaticu na klimatronic, bohužel zapojení toho konektoru už NE, zapojení climaticu dokáže zničit panel climatronicu a naopak Takže pokud tomu nerozomíš, nedoporučuji to dělat sám. zkus Vašu - Prostějov a nebo jak už psal j0ska mě - Praha Editováno: 13. Červen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Tak jsem zkusil ty okna,chvili to de a pak ne..z kama mám vzít ještě to jedno plus ? Pokud to nebude zavezu to rolbařovi a ser* na to .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Chci dodělat zadní stahovačky.Potřebuji zda by mi to někdo neudělal.Stahovačky by jsem sehnal ale nevím co vše je potřeba.Nebo kdyby někdo podrobně popsal kde je vše potřeba zapojit.Jedná se o Nepomuk Plzeň Jih.Tak aby to nebylo moc daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 taky jde o to, jestli máš ty správné verze motorků, jsou min 2 verze a navzájem nefungujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 (editace) Zatím nemám žádné.Tak jak to rozeznat a včem je rozdíl? Editováno: 13. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 podle modelového roku, ideálně pokud budou motorky sedět rokem a měsícem k autu. jsou jiné motorky a kabeláže. Nech si to udělat komplet od někoho, kdo sežene i materiál, předejdeš komplikacím a nebyl by si první, kdo špatně koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbomouse Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Nějak nechápu lidi, co si koupí social verzi a pak do toho vymejšlí pí******. Neni jednodušší a levnější koupit si auto s výbavou kterou chci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 třeba lidi vybíraj ojetinu podle jiného klíče: motor, barva.... a pokud mají od novoty, tak je lepší výbavu dodělat než kvůli tomu kupovat nové auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbomouse Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 no nevim, já sehnal přesně to co jsem chtěl. A určitě jsem na tom ušetřil víc, než kdybych koupil základ a pak dodělával. Nehledě na to, že s doděláváním je akorát mr**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Ahoj, jestli ještě sháníš zadní el. stahovačky, tak koukni do mého inzerátu. Editováno: 1. Prosinec 2010, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Jsi si jistý, že bez nich nemůžeš být? Já je mám na autě od výroby a stáhnul jsem je co si vzpomínám před rokem a půl - když jsem to auto přebíral. Předpokládám, že klimatizaci máš. A i kdyby ne, zkus se rozjet třeba na 80 km/h s otevřenými (pootevřenými) zadními okénky - ten zvuk co se ozve Tě donutí zastavit třeba i na dálnici. Pokud to není na všech autech, rozhodně to tak bylo na Fabii, na O1 a je to i na O2. Radši bych ty peníze vrazil do něčeho jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Jsi si jistý, že bez nich nemůžeš být? Já je mám na autě od výroby a stáhnul jsem je co si vzpomínám před rokem a půl - když jsem to auto přebíral. Předpokládám, že klimatizaci máš. A i kdyby ne, zkus se rozjet třeba na 80 km/h s otevřenými (pootevřenými) zadními okénky - ten zvuk co se ozve Tě donutí zastavit třeba i na dálnici. Pokud to není na všech autech, rozhodně to tak bylo na Fabii, na O1 a je to i na O2. Radši bych ty peníze vrazil do něčeho jiného. Dával jsem jiný interiér a ten je i v zadu na el.Ale nakonec jsem udělal otvor pro kliku a je to vyřešené.Za jízdy není možné aby bylo zadní okno pootevřené,to je opravdu velká rezonance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.lava Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 Ahoj lidi, mám Octavii II facelifta 1.4tsi 2010 Ambiente a chtěl bych dát dozadu el. Okna. Tak aby to šlo vše ovládat od řidiče. A taky by mě zajímalo na kolik by to vyšlo a jestli by to někdo udělal. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 u mne se domontáž pohybuje kolem 6500,- bez tapeců - dají se záslepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.lava Vloženo 22. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2016 Tak to je dobré vědět, že někdo umí dodělat el. zadní okna. Musim nešetřit nějaké tolary a pak bych se ozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Ahoj, chci měnit kompletní dveře na Octavii 2 rok 2007, budu dávat z 2008, ta má ale všechny v elektrice (okna) naše jen předek. Jednotky předních dveří mají stejné číslo. U naší vzadu nejni žádná elektronika jen repro a zámek u dárce je to komplet v elektrice ale je to zapojeny jinak. Silnější kabely přívod a kostra, jeden je propojení do řidičovo dveří a dva se spojují kdesi, každej do "uzlu" své barvy a jeden půjde nejspíš do konmfortky.... Je možné to předělat do té mojí octavky? Dárce má jednotku 1k0959433bt má navíc alarm, dešťový senzor, hlídání interiéru a bůh co ještě.... Moje je 1k0959433CP socka a chci dodělat jen okna. Nikde jsem tu k Octavii 2 nic nenašel, jen k nějakým fabiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.