Přejít na obsah

Kamil07

Uživatel
  • Počet příspěvků

    291
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

1 935 zobrazení profilu

Oznámení Kamil07

  1. Netusi nekdo jestli je nejaky rozdil mezi 6V6 945 711 (712) a 6V6 945 207 (208)? Diky.
  2. Pecaturboman: To asi nepujde, vypada to prilepene. Nejlepsi je koupit celou novou clonu, vymena je rychla. Kdyz tak mam na prodej z noveho vozu za 300,- Kc, menil jsem za cerny interier, tak mi clony a dalsi dily zbyly.
  3. Pokud ho tve auto umi, tak ve Skodovce za cca 5 500,- Kc. Pokud ho neumi, tak pomuze firma NSF Car, levne to le neni 🙁
  4. Podle me navod od Wirera je funkcni, protoze vsem funguje. Ja jsem mel dodatecne upravy H4, ktere se bily s nastavenim H7. Tady je komplet vypis pro H7 svetla, treba to taky nekomu nekdy pomuze. Ja bych to bez toho asi nerozchodil, i kdyz jsem tusil, ze to bude mit nejakou spojitost s predchozim nastavenim. Light Configuration H7.TXT
  5. Tak uspesne vyreseno, pomohlo vse nastavit jako ve vypisu z auta s origo H7 svetly. Myslim si, ze muj problem byl v tom, ze jsem v puvodnich H4 svetlech mel LED denni sviceni a LED parkovacky a upravoval jsem diky tomu kodovani at nesviti chyba praskle zarovky. Diky vsem za pomoc, dalo mi zo celkem zabrat.
  6. MRoom mi poslal kompletni vypis pro H7 svetla a nasel jsem 30 kodu z cca 700 spatne. Origo VCDS budu mit u sebe do konce tydne, tak pak dam vedet jak jsem dopadl. Zatim diky.
  7. Ano, predelaval jsem svetla presne podle navodu od Wirera. Po kodovani vse funguje, jen nestmiva led pasek pri parkovackach/potkavackach a nejsem schopny zjistit proc. U tech parkovacem mi to az tak nevadi, ale pri potkavackach to celkem dost oslnuje.
  8. Byl by prosim nekdo se svetly H7 ochotny prekontrolovat kodovani viz. foto? Bohuzel nemam v okoli nikoho, kdo ma na Fabii tyhle svetla. Nedari se mi vyresit proc nestmiva led pasek pri parkovackach/potkavackach. Kontrola jde i s cinskym kabelem. Dekuji.
  9. Martab: Pokud je to tohle, tak tim to bohuzel neni, at tam je nastaveno cokoli, tak jas stale upravovat nejde. Nemas nejaky jiny napad?
  10. Kouknu na to, diky. Caristu nepouzivam, delam to pres cinsky VCDS.
  11. Kdybych vedel kde, tak uz je vypnuta. Nikde jsem to nenasel.
  12. Martab: Kde to prosim najdu? Projel jsem to cele a nic jsem tam nenasel. Diky. Wirer: Funguje, diky. Jen mi stale nejde ovladat jas, porad parkovacky sviti jak denni sviceni, at nastavim jakoukoli hodnotu. Netusis jestli je to tim "skandinavskym DLR", nebo cim by to mohlo byt? Diky.
  13. Diky za tip, funguje to. Jen mi bohuzel nejde nastavovat jas, at zadam jakoukoli hodnotu, tak sviti porad stejne (slabe). Nicmene nejde mi upravovat jas ani v pozici parkovacek (naopak sviti hodne jako denni sviceni), tak bude problem asi nekde jinde. Predelaval jsem z H4 na H7, tak jsem rad, ze to vubec funguje.
  14. Asi k nicemu, proste jen tak. Mam nakodovane roznuti blinkru v zrcatkach po odemknuti/otevreni dveri a taky to neni k nicemu. Kdyz se mi to nebude libit, tak to vratim zpet do puvodniho stavu.
×
×
  • Vytvořit nový...