Frantisek Dvorak Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března V 25. 3. 2025 na 0:29, Svibi napsal: Jakou máš motorizaci? Ten superb co píšeš že budeš půjčovat a nebouchá je mladší nebo starší datum výroby než tvůj kus? Mam 142kw a budu jsi pujcovat o dva mesice novejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danooooo Vloženo Pondělí v 16:23 Sdílet Vloženo Pondělí v 16:23 Zdravim, mne idu menit tlmice, ulozenie + sw buduci tyzden, Superb 4, 2.0 tdi 150hp kombi tak uvidime kolko to pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo Úterý v 12:29 Sdílet Vloženo Úterý v 12:29 V 1. 3. 2025 na 20:30, Sup4KV napsal: K těm pneu a tlakům : má to minimální vliv na ten negativní projev těch Kayab. Neřešte 18 vs.19 vzal jsem kola z trojky 215/60/R16 minimum hliníku max. pneu a je to takřka stejné, rozdíl je v projevu a jízdních vlastnostech jako takových - průjezd rychleji zatáčkou, přes obruby atd. (žvejkne se , tlumí lépe atd.) ale to klepání ta samotná činnost těch tlumičů je stejná. Řešením je pouze si nagaranci zajistit výměnu tlumičů. Nevím jaká je logika v sériích těch tlumičů je jich celkem asi 10. Já mám na 1/24 výroba. sérii AE, kolegovi co mu je vyměnili - AL. Pokud je tu někdo z okruhu ŠA tak by mě to zajímalo jaká je tam posloupnost. Zda karoserie na lince nebo podle abecedy postupný update - netuším. Ale určitě to bude složitější. Ta rozhodná doba mezi updatem by měla být do a po 17.6.24. Jaký je rozdíl v jednotlivých sériích netuším. Řeknu víc až si auto vyzvednu a kouknu do podběhu, od středy je hotové - výměna tlumičů. Jedu si pro něj v pondělí ještě jsem čekal na lakovnu a výměnu víčka palivové nádrže. Pohodovou sobotu všem. 16 " pneu mně tam nejdou nasadit - nevejdou se na kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo Úterý v 19:50 Sdílet Vloženo Úterý v 19:50 Co máš silný benzín ? Na naftu 110kw jsou psaná nejmenší kola 215/60 R16 95V 7,0JX16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.