ab79 Posted March 12 Share Posted March 12 16 hours ago, Michal B. said: Fotka - štítek jen na jednom...před výměnou nemám, nevím co tam bylo......po přezutí včera na letní gumy a spokojenost trvá. dnes máme s kolegy zde s fora sraz v Ostravě, budeme testovat tlumiče a vše kolem superbu 🙂 Ve kterém servise ti to měnili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal B. Posted March 13 Share Posted March 13 Já jsem opava, takže jezdíme do ADIVu zde 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab79 Posted Thursday at 08:09 PM Share Posted Thursday at 08:09 PM (edited) Dnes jsem byl v servise, vyměnili řj sedadla, přehráli software systémů, opravili nějaký ten svazek ve dveřích a na tlumiče mi řekli že jsou sice dobré, ale povolili jim výměnu kvůli tomu klepani...takže jakmile budou skladem, tak budou měnit všechny čtyři. Prý cca 3 týdny... Edited Thursday at 08:10 PM by ab79 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal B. Posted Friday at 05:05 AM Share Posted Friday at 05:05 AM a motorizací máš jakou ? Tak vidím že mám stále na dořešení víčko nádrže a potom ten svazek ve dveřích a řj sedadla.........a vozidlo vyrobeno kdy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab79 Posted Friday at 11:06 AM Share Posted Friday at 11:06 AM 2.0 TDI 02/2024 Na svazek a Rj je svolávačka, buď je mění, nebo přehrají sw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rds76 Posted Friday at 11:36 AM Share Posted Friday at 11:36 AM svolavacka je jen na starsi kusy, na muj 23/09/2024 zadna svolavacka neni, nedavno jsem zjistoval 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slapanak Posted Friday at 02:02 PM Share Posted Friday at 02:02 PM To dělá hlavně u těch hnusnejch kombiků je to děs a lituju ostatní kteří ho maji fakt! Já mám lift a opravdu bez problému 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazycek Posted Friday at 03:07 PM Share Posted Friday at 03:07 PM Dela to i lift uplne stejne jako kombi. Ale uplne totozne zvuky. Muzes rikat co chces projizdeli jsme 4 auta. I po vymene. A to jeste lift nebyl nafoukany jak by mel byt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slapanak Posted Friday at 04:19 PM Share Posted Friday at 04:19 PM Hele ty, dobrá, tak teď teda jinak! Projížděj si aut kolik chceš třeba deset, ale moje auto si neprojel, tak tady laskavě neblej nesmysly! Moje auto žádné pazvuky v povozku nemá a ani nedělá! Zatím si 100% stojím! Tečka! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazycek Posted Friday at 04:35 PM Share Posted Friday at 04:35 PM Ty si muzes stat za cim chces to ze lzes sam sobe je vec druha. Delaji to auta i po vymene(jen ne tak moc) ale proste delaji. Nikdy to nebude 100% coz je jasne. Vicemene to nikomu z lidi co jsme ro testovali ty zvuky nevadili byli to proste normalni zvuky od podvozku, starsi vyroba byla hlucnejsi to je fakt. Nicmene i tlumice z pozdejsi vyroby i u combi i liftbacku proste tam porad ty zvuky jsou. A jsou tam ty stejny zvuky i u novych vymenenych tlumicu ALE dle @Michal B. to pred vymenou bylo mnohem horsi takze je spokojen. My z vyrobou 09/10 - 2024 combi i liftback jsme meli ty stejne zvuky pri prejizdeni nerovnosti. Dalsi vec je,ze s tebou se nema smysl dohadovat uz od dob recenzi na youtube si kydalahnuj na design jak interieru,tak exterieru u combiku, dale na vsechny jine motory nez je 2.0tsi. Takze ja uz te mam prokouknuteho ty si budes stale dokola tvrdit svoje. fakta jsou jasne a potvrdilo je tady dost lidi i ti kteri projizdeli auta i po vymene tlumicu ze ty zvuky jsou mensi,ALE porad jsou. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeteranChild Posted Friday at 04:36 PM Share Posted Friday at 04:36 PM Než se to tady zvrtne v další "přestřelku", prosím o pokračování jen slušné debaty o dané problematice. 🙂 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svibi Posted Friday at 06:02 PM Share Posted Friday at 06:02 PM (edited) Dnes jsem byl projet čtvrtého (a posledního) superba sice mě to stálo 200 km tam dojet ale stálo to za to. Lift vyroba unor 2025, 195 kw tsi + sportline dcc podvozek a v podstatě se to chovalo jako úplně normální auto. Nĕco málo slyšet asi bylo ale to už bych musel opravdu rýpat. Nevím jestli je to sportline podvozkem, tlumiči nebo kusem ale prostě zdaleka nejlepší co jsem řídil. Snad objednaný kus bude fungovat stejně... Edited Friday at 06:09 PM by Svibi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup4KV Posted Saturday at 07:45 AM Share Posted Saturday at 07:45 AM Pokud je to opravdu tak jak píšeš a nikoli jen placebo spojené se sníženým podvozkem a nejsilnějším benzínem ve Sportline verzi, tak to znamená, že ten update těch DCC tlumičů se postupně dostává do fáze kde to mělo být od počátku. Původně jsem spíše předpokládal, že bude zásadnější rozdíl mezi krátkou a dlouhou verzí, tedy, že ten lift nebude mít takovou ozvučnici jako kombi. Ale toto vyvrátili kluci když projížděli ty 4 auta (3xkombi a 1xlift). Já si s výrobou 1/24 prošel výměnou tlumičů za "AK" tedy v prvovýrobě po 17.6.24 takže vím, že update proběhl (původní mlátily ty nové už jsou lepší ale.....), no a teď to tedy vypadá na další level úprav inženýrů v KYB. Kdybych po tobě chtěl sérii těch tlumičů na tom liftu 2/25 tak bych chtěl asi moc co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svibi Posted Saturday at 09:22 AM Share Posted Saturday at 09:22 AM Bohužel to vyfocené nemám po jízdě to byla s prodejcem docela rychlovka že jsem si zapomněl vyfotit i tlak pneumatik... Ale náhodou kdybys byl z okolí Hradce Králové stojí černý v Porsche inter auto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luther Posted Sunday at 01:47 PM Share Posted Sunday at 01:47 PM (edited) . Edited just now by luther Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarelM Posted Sunday at 02:10 PM Share Posted Sunday at 02:10 PM Co znamená, že neměnili uložení? Vyměnili tlumiče a nevyměnili ložiska tlumičů? Ty by se měly měnit automaticky s tlumiči. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luther Posted Sunday at 02:19 PM Share Posted Sunday at 02:19 PM (edited) . Edited just now by luther Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarelM Posted Sunday at 02:23 PM Share Posted Sunday at 02:23 PM TPI by měla jednoznačně specifikovat, co se má měnit. Dá se stáhnout z erWin (placená služba). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luther Posted Sunday at 02:37 PM Share Posted Sunday at 02:37 PM (edited) . Edited 1 minute ago by luther Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ86 Posted Monday at 12:14 PM Share Posted Monday at 12:14 PM Ja sa už s tým nejdem stresovať jelikož auto našťastie nieje moje ale operák, takže to už doklepem - a to doslova 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts