Morisak86 Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května (editace) Nevšiml jsem si, že by měl Superb 4 generace ostřikovače hlavních světlometů. Neznáte důvod? Editováno: 19. Května, autor: Morisak86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 20. Května Sdílet Vloženo 20. Května Nejspíš nejsou potřeba, stejně jako u jiných ledkových světel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Taky mě to vadí, dosud jsem měl ostřikovače u všech Škodovek (Felicia, Superb I, Superb II) a teď s matrixema nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo 29. Července Sdílet Vloženo 29. Července Také jsem si všiml. Octavia po nedávném faceliftu je má stále a Superb už ne 🤔. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Srpna Sdílet Vloženo 26. Srpna Údajně se to řídí svítivostí světel. Když to má přes 2000 lm, tak ostřikovače musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října A myslíš, že ty světla v Superbu IV mají menší svítivost než 2000 lm? Píší o 40 % vyšší, než předcházející. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října Nastuduj si homologační předpis EHK OSN 48 a uvidíš sám, co je tam předepsáno. Potkávací světlomety se zdrojem světla nebo LED modulem (moduly), vytvářejícím(i) hlavní potkávací světlo a majícím(i) celkový skutečný světelný tok přesahující 2 000 lm, jsou přípustné pouze ve spojení s montáží zařízení pro čištění světlometů podle předpisu č. 45. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října A? Co z toho vyplývá? Chceš říct, že to má menší světelný tok, než všechny ostatní zdroje světla, které mají ostřikovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.