Publikováno Květen 27, 20241 r Omlouvám se, jestli jsem toto téma dal do špatné sekce. Potřeboval bych poradit, jak zapojit, oživit ovládání klimatizace (viz. foto) a číst z něj hodnoty pomocí programovatelné platformy Arduino. Předem děkuji za odpovědi
Květen 27, 20241 r Pochybuju, že to tady bude někdo vědět a i kdyby tak to takhle veřejně neřekne. Na to si musíš přijít sám. Navíc sám jsi řekl příliš málo požadavků. Čisté CAN zprávy se posílají pouze klima <> kompresor. Zprávy do infotaimentu jdou přes BAP protokol. Elektrické zapojení zjistíš ze schémat v dílenské příručce.
Květen 30, 20241 r Autor Prohledal jsem celý internet a schéma zapojení v dílenské příručce jsem nikde nenašel, nebo mi k němu nebyl udělen přístup. Mohl by mi ho sem ještě někdo prosím dát? Děkuji
Květen 31, 20241 r Autor Děkuji za odkazy, ale bohužel po otevření odkazu mi to napíše, že stránka nebyla nalezena (a to u všech). Mohl by mi prosím poslat funkční odkazy? Děkuji
Květen 31, 20241 r V posledním příspevku odkazovaného tématu je odkaz funkční. Právě jsem to vyzkoušel.
Červen 4, 20241 r Autor Omlouvám se, chyba byla na mé straně. Vyzkoušel jsem jiný PC a na něm to jde bez problému. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.