Tomas19 Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Omlouvám se, jestli jsem toto téma dal do špatné sekce. Potřeboval bych poradit, jak zapojit, oživit ovládání klimatizace (viz. foto) a číst z něj hodnoty pomocí programovatelné platformy Arduino. Předem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Pochybuju, že to tady bude někdo vědět a i kdyby tak to takhle veřejně neřekne. Na to si musíš přijít sám. Navíc sám jsi řekl příliš málo požadavků. Čisté CAN zprávy se posílají pouze klima <> kompresor. Zprávy do infotaimentu jdou přes BAP protokol. Elektrické zapojení zjistíš ze schémat v dílenské příručce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 27. Května Autor Sdílet Vloženo 27. Května Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 30. Května Autor Sdílet Vloženo 30. Května Prohledal jsem celý internet a schéma zapojení v dílenské příručce jsem nikde nenašel, nebo mi k němu nebyl udělen přístup. Mohl by mi ho sem ještě někdo prosím dát? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Května Sdílet Vloženo 30. Května Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 31. Května Autor Sdílet Vloženo 31. Května Děkuji za odkazy, ale bohužel po otevření odkazu mi to napíše, že stránka nebyla nalezena (a to u všech). Mohl by mi prosím poslat funkční odkazy? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května V posledním příspevku odkazovaného tématu je odkaz funkční. Právě jsem to vyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Května Sdílet Vloženo 31. Května posledny prispevok a odkaz na mega.nz je na 100% funkcny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas19 Vloženo 4. Června Autor Sdílet Vloženo 4. Června Omlouvám se, chyba byla na mé straně. Vyzkoušel jsem jiný PC a na něm to jde bez problému. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.