Přejít na obsah

Praskanie laku

Tindalos

Doporučené příspěvky

Ahojte. 10/2022 sme mali auto na poistnej udalosti, niekto nám škrtol zadný a predný nárazník, po oprave v autorizáku som to už 2x bol reklamovať v servise, pretože sa aj predný aj zadný spojler (sportline) “odliepal” od auta. Dnes, takmer 2 roky po tejto poistnej, sa na zadnom nárazníku začali objavovať praskliny na laku, počas víkendu na spodnej časti pri spojleri (zhodou náhod presne na tom mieste kde bol nárazník škrtnutý a kvôli čomu bol na poistnej udalosti) a včera aj na prelise nárazníku pri hrane kufra.

Stretol sa už niekto z vás s niečím takým ? S kamarátom máme teóriu, že tam mali príliš malú vrstvu laku a teraz sa to začína prejavovať. Ešte by som dodal, že zatiaľ som tieto praskliny našiel iba na lakovanom diele, nikde inde na aute som ich nenašiel (a dúfam, že ani nenájdem). Pôjdem to samozrejme do servisu reklamovať ale asi až na jeseň. 

IMG_3059.jpeg

IMG_3058.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na takú fušerskú robotu by som tiež dal čo najkratšiu záruku no. Máš toto aj nejak potvrdené napr. dobou záruky na opravy vykonané na vozidle (čo som sa nikde nedočítal aká dlhá doba je), alebo len tak nahlas uvažuješ ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...