Přejít na obsah

Škubání motoru při rychlém sešlápnutí plynu např. do kopce

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych poradit, zda-li se někdo nesetkal se stejným problémem. Problém je následující kdykoliv teplý (studený) motor, když jedu například do mírného kopce (prostě v tahu) tak na 4. a 5. stupeň v rozmezí 1700-2000ot auto začne strašně cukat, jakmile přesáhnu hranici přes 2000 ot, auto jede normálně. Vypozoroval jsem, že se to děje při rychlejším sešlápnutí plyn. pedálu. Jakmile se snažím přidávát plyn mirně, děje se to minimálně nebo skoro vůbec. Diagnostika nic nehlásí. Mám 2. octavia 1.9tdi PD 77kw/BJB najeto cca 450tkm.

Děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle ti asi těžko někdo poradí. S tímhle nájezdem už může být cokoliv. Když neberu v potaz že v těhlech otáčkách na 4 nedejbůh 5 nemůžeš čekat, že ti to vystřelí jak péro. V tomto rozmezí otáček se začíná probírat turbo, takže hledej kolem toho.

Odkaz ke komentáři

To je jasný, že to nevysřelí jako péro. Mně jde hlavně o to hrzoné škubaní motoru, které je nesnesitelné. Jde mi o to, jestli se spíše zaměřit na trubo nebo vstřiky. Ale můj osobní názor bude asi se podívat prvotně na vstřiky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...