charviman Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Zdravím všechny octávkáře. Chtěl jsem se zeptat, jak se vyměňují zadní lampy na octavii rok 97 za tuningové. Ještě jsem to nikdy nezkoušel, tak nevím. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 A nejsou to náhodou světla už na faceliftovou? To bys pak musel vyměnit i plasty pod světlama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 11. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Ne ne, nejsou. objednal jsem si to na rok výroby 97. Tak by měli v poho sedět. jen nevím, jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Je to úplně jednoduchý, zevnitř odtáhneš ten koberec a rozpojíš konektor a světlo tam jen na matkách, které vyšroubuješ a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 o.k. díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.