Přejít na obsah

charviman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli charviman

  • Narozeniny 24.1.1984

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

593 zobrazení profilu

Oznámení charviman

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. charviman

    Spojka 1.6 MPI

    Ano kontrolovali jsme všechno a je to o.k. Spojka je kvalitní od firmy SACHS, pochybuju, že by se nějak zničila. No ale hlavně, když je to studený ráno, tak mi to řadí bez problémů a jak se to zahřeje, tak nemůžu dát jedničku, dvojka jde taky ztuha a zpátečka jde přes zuby . . .
  2. charviman

    Spojka 1.6 MPI

    Zdravim vsechny, potrebuju poradit uz nevim co bych udelal. Auto mi prestalo radit, tak jsem vymenil kompletni spojku, je nova vypinaci tycka s talirem, spojkovy valecek, spojka je ovzdusnena ..... najel jsem 120 km a opet to prestava radit. Uz si nevim rady co by bylo spatne, proc ta spojka normalne nevypne, kdyz ji seslapnu. Diky za rady
  3. no, já si myslel, že jde všechno, když se chce. No, ale rozhodně to bude větší práce než s tím novějším motorem . A kolik to přidá koníků?? 4, 5, 6?? A co se zvukem to udělá. už teď je to tak akorát, že když jedu víc jak 130, musím si zapnout rádio hooodně nahlas, aby mi nedunilo i v hlavě.
  4. Díky za odkazy. Chci předělat, ale celý sání..... prostě to všechno dát pryč a dát tam hezky chrom. rouru s filtrem, jen ž to tam prý nejde..... tak nevím....
  5. no, právě. jen 1.6 55kw. přemýšlím, jak ho trochu vylepšit. mám uprostřed rezonátor, no a taky zadní laďáček . Dělá to docela humbuk : )) . Má při neutrálu krásný brumlající zvuk a při otáčkách kolem 2800-3000 super basový. Každý se mě ptá, co mám za motor. Vždycky se jen usměju.
  6. charviman

    Čím lepit

    Fakt?? tak jednoduchý?? A já chtěl brát horkovzdušnou pistol : )). Díky, díky.
  7. Zdarec, chci snížit autíčko a uvažuju díky tomu o sportovních pružinách. Jen že mi někdo říkal, že jestli si je pořídím, mám počítat s tím, že mi za chvíli odejdou tlumiče a tak podobně. co je na tom pravdy??? a popřípadě o kolik doporučujete snížit?? thanks
  8. Zdar, chci se zeptat, jak mám dát sportovní filtr do první octavie. Každý, s kým mluvím mi říká, že mám ještě ten starej motor a filtr tam nejde. poradí mi někdo??
  9. charviman

    Čím lepit

    No, koukám lepení tu mám vysvětlený, ale co opak?? potřeboval bych to v zádu sundat. poradíte mi čím??? mám vzít horkovzdušnou pistoly??
  10. H4 Ostram Silverstar +50%........ no, tak jak koukám. Spíše tyhle žárovky než Phillipsky co??? Taky jsou dost levnější jak koukám a na phillipskách se platí za značku, že??
  11. měl jsem je taky - prý pozlacený kontakty a na konci skla modrý pruh, že jo? Včera odpoledne jsem je zahodil, mám čirou optiku facelift a vůbec od nich nebylo nic vidět, dal jsem zatím normální H4. Mám už objednané Osramy Silverstar +50%svítivosti, ale zatím nějak nejdou..... Když to nebude ono, pak zkusím ty Philipsy, ale dlouhodobě šetřím na xenony - ty jsou snad v pořádku Jo, přesně tyhle mám. Taky je vyhodím do koše. Fakt hrůza. Teď si budu kupovat nový světlomety L a K od Cosbyho, tak pak si do nich koupím pořádný Phillipsky. Tak snad už budu mít pokoj.
  12. O.K. zkusím to. A náhodou blinkry??? kolik kaček za čirý blinkry??
  13. Tak to jsem rád, že ty kola nebudou dělat neplechu. Jen se zeptám: kolik si za to zapsání do TP účtujou?? A náhodou nikdo nevíte o tom předním spoileru ( foto výše ) ? A sponzora tu nenajdu?? :
  14. No, díky. Ale nevím, jestli by mi někdo ten nárazník udělal. chtěl bych právě, jako je na tý červný octě. Fakt pěknej. Ale víš jak. Nárazník cca 4000,- + lak cca 3000,- + práce a trochu kytu, no a jsem na 9000,-, nebo ještě víc. Nebo se pletu??? A kde mám zadní a prahy. Navíc nevím, jak je to s pérováním. Bych měl nejspíš dát tužší, né???
×
×
  • Vytvořit nový...