Mikejecc Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Ahoj, mám takový problém a nic se mi nepodařilo najít. Pokud je zařazená rychlost a jedu autem, tak slyším pískání jakoby nějakého řemenu a to hodně hlasité, ale pouze když sešlápnu plynový pedál. Pokud ho pustím, tak to ihned přestane. Dělá to na každé zařazené rychlosti. Pokud je v neutrálu, tak to nedělá vůbec a můžu šlapat jak chci. Prostě dotknu se pedálu za jízdy = pískot a to i když se dotknu jen lehounce, pustím ho a klid. Zkusím to když tak natočit, protože to je kravál nesnesitelný. Motor: 1.9 tdi, 74kw Ročník: 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Při přidání plynu když auto stojí, tak to nepíská? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Cca takový zvuk? https://youtu.be/KSfzlVQ7gt0?si=kbv4w7iOq1j0dz7F&t=158 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikejecc Vloženo 18. Červen 2024 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 @Pawouk Ne, jen když šlápnu na plyn se zařazenou rychlostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikejecc Vloženo 18. Červen 2024 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 @bouchy01 Zas tak brutální ne 😂, zítra to tu nahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilisM Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Zdravím, našel jsi prosím závadu? Trápí mne naprosto stejný problém na stejném motoru 74kw 1.9 tdi 2003….. díky… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2024 Může foukat nějaká prasklá hadice od turba nebo samotný turbo. Nebo taky něco úplně jinýho. Potřeba odposlechnout přímo u auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikejecc Vloženo 17. Ledna Autor Sdílet Vloženo 17. Ledna (editace) Omlouvám se, že jsem neodepsal. Auto jsem po chvilce nakonec prodal. Myslel jsem, že jsem to tu psal, ale asi ne. Problém jsem nevyřešil nakonec, jelikož jsem byl za mechanikem a ten se po pohledu na auto usmál a řekl, že mám jezdit dokud jezdí a necpat do toho ani korunu. Editováno: 17. Ledna, autor: Mikejecc Dodatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.