Přejít na obsah

VCDS Problém s nacitanim jednotky motora

Dexter6662

Doporučené příspěvky

Čaute som tu nový mám zakúpenú Octaviu 4 generácie rok výroby 2020 11 mesiac .. zakúpil som z Aliexpressu Hex V2 klon .. nainštaloval som české  verziu . Z cd čo mi poslal sikmooky.kábel ok ale keď dám vybrať motor nič nenacitá automatickú prevodovku ok a ďalej možnosti nechcem s tou diagnostikou robiť nejaké veľké veci mám predošlý kábel a Octaviu 3 generácie a dajú sa tam aj akčné cleny vybrať a merané hodnoty napr. ale tu to nie je vôbec na výber budu robiť do budúcna možno napr. filter zapnúť čerpadlo v nádrži ..atď Anglickú verziu čo mi poslal sikmoky na cd mám skúsiť tu vie niekto poradiť prikladám obrázky ďakujem.    

IMG_20240623_124455.jpg

IMG_20240623_124134.jpg

Editováno: , autor: Dexter6662
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Dexter6662 změnil název na VCDS Problém s nacitanim jednotky motora

Je tam software chyba v firmware čínského kabelu. Kabel musí být zakoupen jako Update. Musí se použít VIIPlusLoader-08.024.04 který provede nahrání nového firmware do kabelu. Pokud kabel není zakoupen jako update tak po update bude mrtvý. Mám golf VIII a po update už je vše OK.

1. VCDS V08.024.04 VIIPlusLoader

2. Fixed a bug that caused engine modules such as Golf 8 and 2021 Audi A3 to not be recognized

3. Modify the BUG of unsuccessful SFD unlocking

4. Add several ECU module diagnostic identifications

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Ďakujem za odporučenie už mi to aj prišlo skúšal som to napojiť aj už načíta aj 02 motor aj ked dosť funkcií je vypnutych viem čítať len chyby..máš to aj ty tak ?? Cez ten loader to nepustam mám to normálne cez vcds nainštalovanú .ďakujem .

Screenshot_2024-10-18-19-11-46-323_com.miui.gallery.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...