Hellbringer Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Zdravim Mam takovej divnej pocit ze auto plave treba na dalnici ho musim porad rovnat. Kdyz predjizdim kamion tak to se mnou hodne zahoube driv to bylo jen malinko ale ted me to hazi celkem dost. To same se deje pri bocnim vetru je to na nej nachylnejsi vic nez driv. Tlumice nove cca 2tkm geometrie delana nedavno pneumatiky GY Ultra grip 7. Predni naprava prej v poradku.. Nema nekdo zkusenost? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 no vypadá to jako K.O. tlumiče, ale ty máš měněný...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 ZdravimMam takovej divnej pocit ze auto plave treba na dalnici ho musim porad rovnat. Kdyz predjizdim kamion tak to se mnou hodne zahoube driv to bylo jen malinko ale ted me to hazi celkem dost. To same se deje pri bocnim vetru je to na nej nachylnejsi vic nez driv. Tlumice nove cca 2tkm geometrie delana nedavno pneumatiky GY Ultra grip 7. Predni naprava prej v poradku.. Nema nekdo zkusenost? Diky A co očekáváš od zimní pneu při 12 stupních tepla??? Dej tam letňáky a uvidíš Nic tomu nemáš, věř mi, je to subjektivní pocit, znám to Zvláště na dálnici při větší rychlosti je to zcela jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Měl jsem přesně to samé. Při vyšších rychlostech a intenzivnějším brždění se to houpalo jak na moři, velmi nepříjemný pocit (reál), že auto nemám pod kontrolou. Teď sem vyměnil komplet vše na přední a zadní nápravě tzn. silentbloky, dorazy, čepy a hlavně tlumiče. Dal jsem tvrdší verzi Sachsu. Změna neskutečná a to hlavně z důvodu původních tlumičů (175 tkm). Auto je i na zimních gumách stabilní, pocitově klidnější a hlavně plavání již je fuč (zkoušeno na nové dálnici na Dráždany ). Za tu generálku to opravdu stálo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 To je jednoznačná záležitost jménem "silentbloky" předních ramen. Klidně můžou být v háji i po 75tkm! PS: Já je budu měnit už po druhé. Powerflex to jistí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 To je jednoznačná záležitost jménem "silentbloky" předních ramen. Klidně můžou být v háji i po 75tkm!PS: Já je budu měnit už po druhé. Powerflex to jistí... Vždyť ty už ty powerflexy dáváš na uto už asi 3/4 roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Jen se směj... Ano, mám je koupený už delší dobu. Ale určitě jsi taky četl, že je budu vyměňovat zároveň s RS 312 mm brzdama. Nebo to podle tebe mám dělat na dvakrát a dvakrát dělat geometrii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 A co tak tycky stabilizatora su asi plastove a neni to nawzdy teraz sa uz dawaju zelezne sa mi zda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 určitě to jsou zimní gumy, když jsem já přezul na zimní měl jsem skoro strach s tím jezdit než jsem si zvykl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.