tomina Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Ahoj, potrebuju se zeptat na takovou blbost... Chci dat do octy (2001) vypinac nad radio vedle ohrevu zadniho okna, ale chtel bych tam vypinac ne jen tlacitko. Zajimalo by me jesi se da sehnat a nebo jesi by tam sel dat vypinac na ohrev okna (kterej je ale do rohu) a na nej dat krytku treba z ASR...bude to pasovat...abych to po vrakaci neshanel zbytecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 ale kokta má ty tlačítka jako vypínač, pokud se nepletu fábka má jen tláčitko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 tlačítko: ASR, nádrž vypínač: výhžec skla přehodit jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 a jo nádrž jsem si neuvědomil, ale to ASR mě zaráží musím kouknout já myslel že ASR bude stejně jak vyhřev okna.teda tlačítko,ale asi máš pravdu proč teda ty ocasové nedali tlač i na to okno mohlo se to vypínat samo jak fábule a nemusel jsem na to myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 tlačítko: ASR, nádržvypínač: výhžec skla přehodit jde Diky, tak to sem potreboval...ted hura na vrakac... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 ASR jde do jednotky - impuls zapne- druhý vypne výhřev na přímo spíná odporovy vodiče na skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.